Tényleg ennyire érdekalapúak az emberi kapcsolatok, vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen, h ilyeneket fogok ki?
Már egy jó ideje nagyon mellőzötten érzem magam, a barátaim(vagyis akikről azt hittem, hogy a barátaim) csak akkor keresnek,ha valami szívességet akarnak tőlem kérni, nem érdekli őket, hogy vagyok. Ha pedig én keresem meg őket, érdeklődöm felőlük, vagy javaslok találkozót, akkor finoman leráznak, vagy mondják, hogy találkozzunk, aztán később "közbejön valami" így nem lesz belőle semmi. Pedig nem vagyok rossz társaság, jól kijövök az emberekkel, jókat lehet velem nevetni,szeretek társasozni, filozofálgatni mindenféléről, odafigyelek a másikra, hogy mit mond...
Utóbbi években azt csináltam, hogy én hívtam vendégeket,csak hát ilyenkor nekem kell házigazdaként mindent megszervezni, mindenről gondoskodni, ami egy idő után kicsit fárasztó, főleg, hogy engem egyikük se hív meg sehova. Értem, hogy valaki még a szüleivel él, vagy nem olyan jó helyen lakik, de én már annak is örülnék ha csak iszogatni elhívnának valahova. Mindig megbeszéljük, hogy majd még összefutunk aztán nem lesz belőle semmi, max akkor történik valami, ha én megszervezem. Már kicsit hülyén érzem magam. Talán egy valódi barátom van, aki elhív néha erre-arra, de ő nagyon sokat van külföldön, így ritkán találkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!