Hogyan lehetek ennyire szerencsétlen?
#1:
Ezt mondjuk én sem tudom felfogni, hogy a rákba történhet meg, én pl. ugyanis vagyok annyira intelligens, hogy a zsebemben tartom a sajátom, így nem is kell még véletlenül sem más telefonjához nyúlkálni.
#3, képzeld el, a női nadrágokon nincs akkora zseb, amiben üzembiztosan elférne egy telefon. A kérdező pedig még le is írta, hogy ő lány. Ezzel csak arra célzok, hogy nem kizárólag intelligencia kérdése zsebben tartani a mobilt.
Kérdező, nyugi. Kellemetlen szitu, de azért a világ nem dőlt össze. A helyedben vinnék nekik holnap egy új üvegfóliát, ami arra a telefonra való, még egyszer elnézést kérnék, és ezzel el lenne intézve a dolog. Biztos vagyok benne, hogy ennél többet ők sem várnak el, valószínűleg még ennyit sem.
4, képzeld el, az én női nadrágjaim zsebébe is belefér a telefonom, sőt, továbbmegyek: képzeld el, mi nők táskát hordunk mindenhová amiben minden IS elfér.
Hacsak nem egyforma és tök véletlen egymás mellé tesszük aztán tök véletlen a másikat markolom fel, akkor el nem tudom képzelni hogy más telefonjához nyúlkáljak.
De még ha ugyanaz a típus, akkor is nehéz elképzelni hogy egyiken sincs valami tok vagy akármi ami megkülönbözteti a kettőt. Kb soha nem láttam olyan embert aki semmivel nem tette egyedivé a telefonját, tok nélkülit meg utoljára akkor láttam amikor még nem voltak ilyen okosak és ilyen törékenyek a telefonok.
Tudom hogy nehéz, én sem tudom elhinni hogyan sikerült, de tényleg az én hibám hogy elraktam... Kinn volt az asztalon a táskám mellett és nem néztem meg eléggé (ugyanaz a méret, képernyővel felfele volt), mivel fáradt voltam a sok online óra után. De ezt nem lehet semmire se fogni, nem szabadna ilyennek előfurdulnia igazából. Én is nagyon félek hogy azt hihetik el akartam lopni!!
Azért sem tarhatom a zsebemben a telefonom mert azon voltam órákon egész nap így végig elől volt a készülék. Gépemet nem cipeltem el magammal, túl nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!