Mindig leeszem-leiszom magam, mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Éppen ebédet melegítettem, ahogy kivettem a mikróból és vittem az asztal felé, kiment az egyensúly a kezemből és a fehér pólómba nyomtam izomerőőből a szaftos pörköltet. Majd amikor végül megettem az ebédet, inni szerettem volna egy kis kólát, de nyakonöntöttem magam, mert nem találtam bele a számba elsőre (reggel ugyanez megesett vízzel, az egész padlót leöntöttem). Ez nagyon sokszor megtörténik velem, minden nap leeszem és leiszom magam, vagy elmegy az egyensúly a kezemből vagy pedig az erő a kezemből és elengedem véletlenszerűen a tárgyakat és már nem bírom épp ésszel. Nagyon szerencsétlen vagyok, mindig leejtek valamit, akár napi 10-20-szor, beleverem a testrészeim valamibe egész nap, belerúgok ugyanabba egy nap 8-szor. Tehetek ezellen valamit?2021. máj. 23. 13:08
1/8 anonim válasza:
Elmehetsz neurológushoz háziorvosi javaslatra, mert gyanúsan betegség jele.
2/8 anonim válasza:
3/8 A kérdező kommentje:
Igen kettes, a tünetek majdnem teljesen megyezenek. Ha a fejem nem lenne a nyakamhoz rögzítve, azt is elhagynám, mindig elhagyok valamit. Minden harmadik betűt félreütöm a billentyűzeten, vagy rossz sorrendbe írom a betűket, ezért megterhelő gépelni (mindig javítanom kell). Nagyon olvashatatlanul írok. Nem érzem a távolságot, nincs térérzékem. Ahol elférek azt hiszem nem férek el és ahol nem férnék el, ott simán azt hiszem, hogy elférek (sajnos autóval is, életveszélyesen vezetek). Nem érzem az erőbenyomásomat, simán odabaszom a poharat az asztalhoz letevés helyett. Például tegnap odacsaptam leülés közben az asztalhoz a poharat, majd beütöttem a fenekem a szék szélébe, majd emiatt kilötyköltem a vizet a padlóra, ami miatt lehajoltam és tiszta erőből bevertem a fejem az asztalba, majd le is ejtettem a poharat. Pár másodperc leforgása alatt.
2021. máj. 23. 13:21
4/8 anonim válasza:
Egész életedben ilyen volt a helyzet? Elsőre nekem a Parkinson kór jutott eszembe, de az 90%-ban 60 év felett jelentkezik. Csodálom, hogy még nem mentél orvoshoz, de tedd azt kedden, hogy minél előbb diagnózis legyen, és meg lehessen kezdeni a célzott kezelést.
5/8 A kérdező kommentje:
Amióta az eszem tudom ilyen vagyok.
2021. máj. 23. 13:34
6/8 anonim válasza:
A szüleidnek már gyerekkorodban ki kellett volna vizsgáltatniuk. És nem lenne szabad vezetned.
7/8 A kérdező kommentje:
Szüleim sajnos pont lefhosták az eü állapotom gyerekkoromban.
2021. máj. 23. 13:40
8/8 anonim válasza:
#7 Jó akkor te ne tedd! Irány az orvos és tényleg ne vezess így. A
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!