Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerinted átlagban a nők vagy...

Szerinted átlagban a nők vagy a férfiak a kedvesebbek ?

Figyelt kérdés
Nyílván mindkét nemben van bunkó és kedves is. De nagy átlagban, ha mondjuk nézzük egy hónapodat. Mondjuk a boltban, forgalomban, munkában stb bárhol találkozol mindkét nemmel, hogy látod melyik nem a normálisabb, kedvesebb ? Én mint 24 éves srác azt mondom hogy talán a lányok átlagban azért rendesebbek.
jan. 23. 14:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a nők àtlagban inkàbb, akikkel èn eddig talàlkoztam.
jan. 23. 15:01
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Tudom nagyon szeretnéd , hogy döntsek állást foglaljak, de bármennyire erőlködöm nekem nőkent fifty-fifty mivel ember függő nem nem függő.

Van ilyen megállapítás, hogy a lányok empatikusabbak még a férfiak racionálisabbak. De hát nők közül is hiába empatikusabbak ha nem használják ezt a fajta képességüket.

Szóval szerintem inkább embertől függ. Férfi is lehet kedves meg nő is.

jan. 23. 15:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
férfiak kedvesebbek. Én is nő vagyok, de sajnos a nők kibeszélősök és rosszondulatúak velem álltalában. Pasik szeretnek.
jan. 23. 15:23
 4/10 A kérdező kommentje:
Vagy lehet hogy az ellentétes nemmel vagyunk mindig rendesebbek ? De pl a nők nem bántják és alázzák úgy egymást mint a férfiak.
jan. 23. 15:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
4: de a nők jobban én tudom, nő vagyok és engem nagyon bántanak a nők.
jan. 23. 15:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Sztm is a férfiak.

N

jan. 23. 16:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de férfiként férfiakkal mindig jobban kijöttem
jan. 23. 16:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Személyes tapasztalataim alapján a nőkkel könnyebb kijönni. Könnyebben barátkozok velük, és még futólag is nyíltabbak, barátságosabbak. De mivel erről gondolom nincs objektív statisztika, ezért max általánosítani lehet.
jan. 23. 17:55
 9/10 anonim ***** válasza:
84%
Érdekes kérdés. Sokáig a nők voltak azok, de egy ideje úgy néz ki, mintha a pasik lennének azok.
jan. 23. 18:11
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A nők nyitottabbak, mosolygósabbak, ha megkedvelnek, talán kedvesebben viselkednek, mint egy férfi. De sokkal lobbanékonyabbak, kevésbé kiszámíthatóak, könnyen el lehet veszíteni a bizalmukat. Ha valami miatt csípi a csőrüket valaki, kifúrják, kibeszélik sok esetben. Én sokszor mostanában azt érzem, hogy ha egy férfit sikerül úgy igazán megismernem, ami talán nehezebbnek hat, mint egy nőt, akkor őszintébb, „mélyebb" kedvességre számíthatok tőle.

De bárkinek bármi is legyen a véleménye, ezek csak általánosítások. Nők és férfiak közül is ismertem romlott lelkületű és tiszta szívű embereket egyaránt.

jan. 23. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!