Szerinted átlagban a nők vagy a férfiak a kedvesebbek ?
Tudom nagyon szeretnéd , hogy döntsek állást foglaljak, de bármennyire erőlködöm nekem nőkent fifty-fifty mivel ember függő nem nem függő.
Van ilyen megállapítás, hogy a lányok empatikusabbak még a férfiak racionálisabbak. De hát nők közül is hiába empatikusabbak ha nem használják ezt a fajta képességüket.
Szóval szerintem inkább embertől függ. Férfi is lehet kedves meg nő is.
A nők nyitottabbak, mosolygósabbak, ha megkedvelnek, talán kedvesebben viselkednek, mint egy férfi. De sokkal lobbanékonyabbak, kevésbé kiszámíthatóak, könnyen el lehet veszíteni a bizalmukat. Ha valami miatt csípi a csőrüket valaki, kifúrják, kibeszélik sok esetben. Én sokszor mostanában azt érzem, hogy ha egy férfit sikerül úgy igazán megismernem, ami talán nehezebbnek hat, mint egy nőt, akkor őszintébb, „mélyebb" kedvességre számíthatok tőle.
De bárkinek bármi is legyen a véleménye, ezek csak általánosítások. Nők és férfiak közül is ismertem romlott lelkületű és tiszta szívű embereket egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!