Ünnep napokon kedvesebbek az emberek egymással,őszintébbek vagy még most is vannak érdek kapcsolatok, jópofizás?
Figyelt kérdés
2023. dec. 24. 19:55
1/11 anonim válasza:
Ilyenkor megy csak a kényszeredett jópofizás igazán, ez az egyik fő szezonja. Csomó olyan emberrel kényszerülsz találkozni ilyenkor, akit a hátad közepére se kívánsz.
2/11 anonim válasza:
Főleg most van jópofizás, érdekből megy a jókívánságok 90%-a.
3/11 anonim válasza:
Te nagyon fiatal lehetsz, hogy egyáltalán felmerült ez a kérdés.
4/11 A kérdező kommentje:
26 éves vagyok csak pusztán érdekelt mások véleménye.
2023. dec. 24. 20:12
6/11 anonim válasza:
ez megnyugtató, hogy a mai 26 évesek még nem ábrándultak ki teljesen az emberekből
7/11 anonim válasza:
Hát én mindenkivel kedves szoktam lenni, nem csak karácsonykor.
Akiket nem kedvelek, azokkal amúgy sem szoktam beszélni, így felsem köszöntöm őket.
8/11 anonim válasza:
Na de hogyha beléjük botlasz, és kellemes karácsonyt kívánnak neked, csak mondasz valamit, mondjuk nyasgem?
9/11 anonim válasza:
Igen.
Illedelemből megköszönöm, és ha már felköszöntött, akkor én is viszont.
10/11 anonim válasza:
Egy civilizát országban az első része a mondatodnak tall be.
A magyaroknál marad továbbra is a második rész. Tudod:
HarcellenségakciótervSorosmigránsGyúúúúrcsán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!