Milyen érdekből lesz egy félvérből (apja magyar,anyja roma) Jehova tanúja ? (Ő nem csinál semmit,amiből,nincsen haszna.)
Sziasztok !
Tehát van ez a félvér srác,és eljárt a Jehova tanúihoz,meg ő hozzá is eljártak a Jehova tanúi.Előtte közmunkás volt,utána,jobbnál,jobb munkák.Egyszer azt mondta,hogy "mondtam nekik,hogy nincsen pénzünk" Az egyik Jehova tanúja meg azt mondta neki,hogy mennyit adjak 5-ezret,10-ezret ? Adott neki 10ezret.De ez a srác,semmit,de semmit nem csinál amiből nem húz hasznot...Neki a pénz az Istene ! Ismerem ! Volt,hogy fát vágott nekünk,és mondta,hogy nem muszáj pénzel fizetni műszaki cuccok is érdeklik.A munkáért kapott egy jó videókártyát számítógépbe,este már a facebookon árulta egy csoportban.Nem tudom elhinni,hogy tiszta szívből hinne a Jehova tanúi tanításainak.Egyébként kamu neve van a facebookon.Valamilyen érdek van a mögött,hogy a Jehova tanúi járnak hozzá,és ő is járkál a Jehova tanúihoz.Vajon milyen érdek van a háttérben ?
Kiegészítés: A facebookon becsatlakoztam egy Jehova tanúi csportba,és egy hét múlva,azt tapasztaltam,hogy a csoport többsége roma.Nem hisznek,ők Jehovában,napszemüveg,pózolós kép az izmokkal,kamu aranyórás póz,fux a nyakban.(fux=arany lánc ami újnyi vastag,aranyozott,futtatott arany) Ilyen tagjai voltak annak a facebook csoportnak.
De a kérdés ugyanaz,milyen haszna,érdeke van Jehova tanúiból ? Pénzelnék ?
Egyik vallásben sem tudok hinni, de az összes érdekel.
Vannak muszlimok, akik arany kocsival pózolnak, zsidók, akik rave-ről tesznek ki fotókat, meg buddhisták, akik az európai útjaikkal villognak.
Az emberek már csak ilyenek.
Amúgy lehet, hogy a srácnak fontosabb lett volna a pénz a favágásért, mint a videokártya? Esetleg ruhákra, vagy kajára, vagy cigire, vagy bármire költötte az eladásából származó pénzt, tudod, arra, ami NEKI fontos volt?
Nagyszüleimet találták meg anno Jehova tanúi, nekem az a benyomásom, hogy ők inkább beszedni szeretik a pénzt, nem odaadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!