Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért pont a Jehova tanúk...

Miért pont a Jehova tanúk vannak itt leginkább elnyomva ?

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon mondjuk megfigyeltem hogy akár legyen valaki bármilyen vallású, nemzetiségű vagy legyen akár transzi, a legtöbben azt írják magán ügy és nem ítélik el az embert. Kivéve ha jt, azokat degradálják. Egyedül talán az egészség témakörben van hasonló gyűlölethullám az oltottak ellen.

Azért fura, mert ha nem gond hogy a Margít-hídba szerelmes valaki, akkor miert elítélendő egy ember csak a vallása miatt? Mi ennek az oka?

2022. jan. 8. 16:30
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
85%
Mert egy kartekony szekta.
2022. jan. 8. 16:33
 2/32 A kérdező kommentje:
A te életedet nem befolyásolja ugyanúgy, mint a kérdésben említett emberek sem. Nem tudom érted-e, hogy mi a kérdés.
2022. jan. 8. 16:35
 3/32 anonim ***** válasza:
97%
Értettem. Befolyasolja az eletemez. Az egyik baratomat kikozositettek ezert ongyilkos lett. Az exem tesoja szomatikusan beteg de a ferje nem hagyja kilepnim
2022. jan. 8. 16:37
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Már miből gondolod hogy el vannak itt nyomva?
2022. jan. 8. 16:42
 5/32 A kérdező kommentje:

Jó, de kiragadott esetek mindenhol vannak, pl transziknál is rengeteg az öngyilkosság, mégis elfogadjuk. Rengeteg pap molesztál, az áldozatok között sok az öngyilkos, mégis elfogadjuk.

Sok oltatlan elkapja a vírust és meghal, de ettől a legtöbben nem akarjuk rájuk erőltetni, stb stb.

Folytathatnánk a sort bármilyen közösséggel.

Persze, a számodra tragédia, de - szörnyű ezt kimondani - a köz számára nem az. A legtöbb ember életét, a nép egészének életét nem befolyásolja, hogy ők milyen közösséghez tartoznak.

2022. jan. 8. 16:43
 6/32 A kérdező kommentje:
#4 mostanában sokat nézegetem a kérdéseket, és amikor róluk van szó a legtöbben sértően beszélnek róluk, míg más közösségek esetében nem ennyire szembeötlő az elutasítottság. Én ezt figyeltem meg.
2022. jan. 8. 16:45
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem kell sértően beszélni senkiről.
2022. jan. 8. 16:51
 8/32 anonim ***** válasza:
94%

Mert ez az oldal nem a térítésről szól! A jehovisták meg erőszakosak, még a kapuból is nehéz őket elzavarni.

Ha más szekta akarna itt teret nyerni, az is ki lenne golyózva.

2022. jan. 8. 17:07
 9/32 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan térítésre gondoltam, hanem csak amikor ki van írva róluk egy kérdés vagy egy nekik szánt kérdés ott is megjelennek a károgók. Linkeljek párat?
2022. jan. 8. 17:08
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Fogd fel, hogy általában közutálatnak örvendenek, mert nincs ember, akivel már nem próbálkoztak, rendszerint erőszakosan. Minden egyéb csak ennek a következménye.

Aki a Margit hídba szerelmes az nem erőszakoskodik, hogy én és mindenki legyünk szerelmesek valamilyen hídba, mert az az egyetlen igaz út/szerelem, a transzvesztita sem akarja, hogy holnaptól legyél te is az, ezért tudomásul vesszük őket.

Mondjuk a molesztálók (papok) nem tudom hogy kerülnek az elfogadottak közé, mert az ilyeneket soha, senki nem fogadja el, még a börtönökben sem.

2022. jan. 8. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!