Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért pont a Jehova tanúk...

Miért pont a Jehova tanúk vannak itt leginkább elnyomva ?

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon mondjuk megfigyeltem hogy akár legyen valaki bármilyen vallású, nemzetiségű vagy legyen akár transzi, a legtöbben azt írják magán ügy és nem ítélik el az embert. Kivéve ha jt, azokat degradálják. Egyedül talán az egészség témakörben van hasonló gyűlölethullám az oltottak ellen.

Azért fura, mert ha nem gond hogy a Margít-hídba szerelmes valaki, akkor miert elítélendő egy ember csak a vallása miatt? Mi ennek az oka?

2022. jan. 8. 16:30
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagymamám jehova tanuja. Mikor ovisok voltunk, szüleink háta mögött azzal fenyegetett engem meg a tesóimat, hogy ha nem térünk meg, Jézus meg fog ölni minket. Én szerintem 4-5 lehettem, öcsém 1-2 éves. Később, ha nem akartunk elmenni vele gyülekezetbe, akkor anyukánknál verte szó szerint az asztalt, hogy biztos ő hergel minket ellene. A mai napig néha átjön és van, hogy elkezd térítgetni minket (itt lakik mellettünk, és akkor jön át, mikor ő azt úgy gondolja), mikor a görögöknél tűz volt, szent meggyőződése volt, hogy néhány napon belül Magyarország is égni fog, és ő amúgy azt várta már.
2022. jan. 8. 17:22
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Én elfogadó ember vagyok, felőlem mindenki az ami, vagy az, aminek hiszi magát, csak engem hagyjon békén a hülyeségeivel és akkor béke van köztünk. A jehovisták viszont még számomra is kifejezetten idegesítőek.

(A keresőszavaidat nem értem, hogy kerülnek a kérdéseddel egy platformra: #vallás #homoszexualitás #Jehova #liberalizmus #LMBTQ)

2022. jan. 8. 17:34
 13/32 anonim ***** válasza:
36%
A szociàlisan rokkantà tett gyerekek nem zavarnak? Mert ugye nincs ünnep vagy felsö oktatàs.
2022. jan. 8. 17:45
 14/32 A kérdező kommentje:

"Aki a Margit hídba szerelmes az nem erőszakoskodik"

Hát ez így nem teljesen igaz, mert ha szerinted ez nem normális aberrált homofób náci vagy. Meg olvastam itt egy kérdést reggel miszerint egy úriember udvarolt egy hölgyhöz, akitől kiderült, hogy igazából pénisze van. Így nem akart vele lenni , el is hordták itt az oldalon transzfóbnak.

De nem akarok vitázni, nem érint a dolog, csak a párhuzam kedvéért. Igazából minden kisebbség erőszakos valamennyit. A BLM is az, az afroamerikaiak is megunták a rasszizmust, de sokan átestek a ló túl oldalára az elfogadtatás terén.

"Mondjuk a molesztálók (papok) nem tudom hogy kerülnek az elfogadottak közé"

Ezt úgy értettem, hogy egyes egyének miatt nem ítéljük el egy teljes közösség minden tagját. Attól, hogy vannak papok akik ilyenek, nem minden pap az!

"Nekem nagymamám jehova tanuja. Mikor ovisok voltunk, szüleink háta mögött azzal fenyegetett engem meg a tesóimat, hogy ha nem térünk meg, Jézus meg fog ölni minket."

Az egyik nagyim nekem is tanú volt, de ilyesmit véletlenül se mondott. A másik nagyim görög katolikus volt.

Mindketten igyekeztek a saját vallásukra vezetni persze, de ebbe én nem látok semmi rosszat. Ők ebben hittek, meg volták győződve róla, jót akartak a saját nézőpontjuk szerint. Már nem élnek sajnos :(

"csak engem hagyjon békén a hülyeségeivel és akkor béke van köztünk"

Ez csak úgy működik ha kikapcsolod a TV-det és nem használod az internetet. Mára a filmek is olyan szempontok szerint készülnek, hogy népszerűsítsenek egy adott propagandát. Ezért vannak benne pozitív szereplőként afroamerikaiak és melegek, negatívként pl oroszok. És ezt nem elítélően és nem rosszból írom, semmi bajom ezzel sem, csak puszta tények, mint írtam is, minden közösség erőszakos, hiszen ha nem hallatják a hangjukat akkor nem lesz elfogadás sem. A kulcsszavak a kérdés leírásából egyértelműek.

Amúgy lehet én gondolom rosszul, de szerintem aki toleranciát hirdet, az legyen toleráns mindenkivel, ne válogasson. Én pl igyekszem nem rúgni bele senkibe, sokszor nekem is van, hogy jön egy attitűd, de tudom, hogy egyes emberek miatt nem ítélhetek el egy teljes közösséget.

Peace ✌

2022. jan. 8. 17:48
 15/32 anonim ***** válasza:
86%

Meghallgattunk, mehetsz jelenteni a Főjehovának, hogy a mai napra rendelt

hablaty megvolt!

2022. jan. 8. 17:52
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan bekes a szektad miert van az aldozatoknak emleknapjuk?
2022. jan. 8. 17:53
 17/32 A kérdező kommentje:

#15, #16

Nem vagyok szektás, mellé ment. Érveket tessék írni, ahogy én is, ha nem megy, akkor nem vagytok muszáj ide írni. :)

Jellemző egyébként a kirekesztő emberekere, hogy érvelni nem, cáfolni nem, fröcsögni nagyon igen tudnak, agresszíven.

2022. jan. 8. 18:06
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Egy : nincsenek elnyomva. Kettő: tény hogy sokan utálják az erőszakos, nyomulós jehovás fajtájukat, mert kinek hiányzik az amit csinálnak? Borzasztó pofátlanok.
2022. jan. 8. 18:12
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
2022. jan. 8. 18:13
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kartékony miért beszélnek àldozatokról?
2022. jan. 8. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!