Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért pont a Jehova tanúk...

Miért pont a Jehova tanúk vannak itt leginkább elnyomva ?

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon mondjuk megfigyeltem hogy akár legyen valaki bármilyen vallású, nemzetiségű vagy legyen akár transzi, a legtöbben azt írják magán ügy és nem ítélik el az embert. Kivéve ha jt, azokat degradálják. Egyedül talán az egészség témakörben van hasonló gyűlölethullám az oltottak ellen.

Azért fura, mert ha nem gond hogy a Margít-hídba szerelmes valaki, akkor miert elítélendő egy ember csak a vallása miatt? Mi ennek az oka?

2022. jan. 8. 16:30
1 2 3 4
 31/32 SIDLER22 ***** válasza:
0%

Én nem nagyon értem ezt a zaklatást egyébként.

Mindenki írja, hogy nem lehet Őket lerázni. Egyrészt miért kéne?

Max heti egyszer hétvégén odamennek és megmondod nekik, hogy "nem" és bemész a lakásba. Nagyon fárasztó biztos.

A másik meg, hogy meg kell nekik mondani határozottan, hogy hozzám ne gyertek mert nem érdekel. Kétévente ettől még vissza fognak járni, de csak, hogy megnézzék, hogy te laksz-e még ott vagy mégsem gondoltad-e meg magad. Bizonyára ez is nagyon fárasztó és felháborító, hogy kétévente várnak egy nemet.

Én a 40 ezer fős városom központjában lakok egy tíz emeletesben és 3 év alatt még egyszer sem voltak itt. Pedig várnám Őket.

2022. jan. 14. 10:45
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi ha az otthononban nem szeretem a zaklatast.
2022. jan. 14. 10:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!