Ünnep napokon kedvesebbek az emberek egymással,őszintébbek vagy még most is vannak érdek kapcsolatok, jópofizás?
Figyelt kérdés
2023. dec. 24. 19:55
11/11 anonim válasza:
Vannak, akik ilyenkor pont, hogy idegesebbek, frusztráltabbak az ünnepek macerái miatt, de olyanok is akadnak, akik inkább csak érdekből, vagy szimpla jópofizásból írnak egymásnak, vagy épp mennek át egymáshoz ünnepelni.
Viszont nemcsak ez a negatív vonal van (bár sajnos szerintem már ez a gyakoribb), mert vannak azért olyanok is, akik ilyenkor tényleg kedvesebben fordulnak másokhoz, és komolyan gondolva írnak a másiknak ünnepek alkalmából.
Én pl. azoknak írtam karácsonyi köszöntést, akikkel tényleg remek viszonyban vagyok, semmi hátsószándék, vagy bármi más, negatív dolog nem volt mögötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!