Nem bírom elviselni a tényt, hogy életem végéig dolgoznom kell. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
3 éve megy ez már amióta elkezdtem dolgozni, már többféle munkát próbáltam. Lassan 24 éves leszek, semmi sem változott.Gyereket nem akarok, sem párkapcsolatot, pont emiatt. Pszihológusnál is voltam már de nem segített. Állandóan csak a kiutat keresem a munkából, utálom a kötöttséget, utálok emberek közt lenni, folyton hallgatnom kell másokat. A munkának csak azt a részét szeretem amikor menni kell haza, meg amikor megjön a fizetes. A többi része kínszenvedés. Csak az foglalkoztat hogy minél gyorsabban múljon el a munkaidő és menjünk haza.És minden munkánál ez van, próbáltam már sokmindent. És legyen az bármennyire jó munkahely, ott kezdődik az egész hogy évek óta nem tudok belenyugodni abba hogy dolgozni muszáj. Már csak magától a gondolattól irtózom, hogy akaratom ellenére fel kell kelni és menni kell. Úgy érzem hogy ennek nincs vége, örök életembe ezzel fogok szenvedni. Próbáltam több szakmát,pár hét után fel is adtam, nincs elég kitartásom hozzájuk mert egyik sem érdekel. Ugye ahhoz hogy jól keress, előtte rengeteg időt kell szánj a tanulásra, de sajnos nincs olyan dolog ami ennyire érdekelne.2021. máj. 9. 22:53
21/25 anonim 

válasza:

Én sem,ezért nem is dolgozom.
😬
22/25 anonim 

válasza:

20# És mi az a munka pontosan amit most csinálsz?
23/25 anonim 

válasza:

Alkalmazottaknak segítek vállalkozóvá válni. Olyanoknak, akiknek van már ötletük, hogy mihez kezdenének.
24/25 anonim 

válasza:

#23 Köszönöm szépen.
Tov sok sikert,jó munkát. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!