Az extrovertáltak nem tudják elviselni ha valamilyen érzelmet titkolsz?
Én rendszerint a fáradtságomat próbálom titkolni és ugyanolyan energikus magabiztos hangnemben beszélni mint amikor nem vagyok fáradt.
Nem tudom mi sülhet el ilyenkor rosszul, de valahogy mindig furcsán, olykor bunkón reagálnak.
Az extrovertáltaknak muszáj átlátniuk rajtad, mik a gondolataid, motivációd, személyiséged, értékrended stb? Mindent tudni akarnak rólad?
Minek kell általánosítani?
Extrovertált vagyok (ha már mindenképp a két végletet kell nézni), és hidd el, a barátaim és kollégáim érdekelnek, a többi ember egyáltalán nem, de őket se kényszerítem semmire. Ha megnyílnak, megnyílnak, ha nem, akkor nem.
Lehet szimplán bosszantod őket az általánosító és lenéző stílusoddal.
3
Kapják be. Ha nincs bizonyítékuk semmire akkor mire föl? Ilyenek az extrovertáltak?
5
Szerintem egyik sem. Feltettem egy kérdést te meg terelsz.
Számomra megdöbbentő, hogy ha a másikról semmit nem tudsz, csak azt, hogy valami off, akkor feljogosítva érzed magad, hogy utáld őt. Ez gusztustalan.
9
Még nem hordtam el senkit.
Csak egy kérdés volt.
De látszólag valóban ők akik előítéletekre alapozva utálkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!