A "feleslegesen" beszélő emberek miért beszélnek annyit?
Találkoztam olyan emberekkel akik (számomra) érthetetlen módon képesek akár órákon keresztül azt csinálni, hogy felsorolják, időrendi sorrendben szó szerint minden dolgot amit aznap csináltak. Mintha ezek tényleg valami érdekes, társalgásra érdemes témák lennének.
Tehát olyan teljesen hétköznapi rutin dolgokat, hogy reggel felkelsz az ágyból, kimész mosdóba, zuhanyzol, felöltözöl, kávét készítesz, reggelizel, mész munkába.
Persze ezt ő nem ilyen vázlatosan mondja el, hanem olyan apró részletekbe belemenve, hogy mit evett reggelire mivel, milyen kenyérrel és felvágottal, és a fürdőbe menet milyen színű törülközőt vett ki a xy márkájú szekrényből ami itt és itt van a szobában.
XD
Ja és minden cselekvéshez óra, perc pontosságot is rendel, hogy pl. 6:16 kor ment ki a fürdőbe.
Ami még viccesebb nekem, hogy van amikor így megáll és gondolkodik:
" Ja nem várj, 6:16 kor még csak az ébresztőt nyomtam, ki majd igen 6:21 kor mentem ki."
Mintha volna bármi fontossága az időpontnak!!!
Ja és ugye egy ilyen "társalgásba" hogy kapcsolódjak be, mert azt nem szeretik, azonnal mondani akarják tovább az érdektelen történéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!