Egy 1-10-es skálán mennyire vagy extro vagy introvertált, ha az 1 a totál introvertált (befelé forduló) , a 10 pedig a totál extrovertált (nyitott, társasági ember) ?
8-at adtam, mert elemem, hogy új embereket ismerhessek meg, hogy társaságban legyek és sok időt töltsek a párommal és barátaimmal, de ugyanakkor néha szükségem van arra, hogy egyedül legyek.
23/L
6-ost adtam. MBTI tesztet akárhanyszor kitöltöttem eddig, mindig ilyen épphogy E értek jött ki.
Alapvetően szeretek emberek között lenni, viszonylag sok közeli barátom van, több különböző társaságom, és fontos is számomra, hogy tartsam velük a kapcsolatot, gyakran találkozunk. Bármikor dobom az otthonülést egy jó kocsmázásért a barátokkal. Bulizni is szeretek menni, de azt pár óra után megunom, és onnantól csak nyüglődés az egész.
Viszont ha nem szimpi egy társaság, akkor egy perc alatt be tudok feszülni, és onnatól inkább meg sem szólalok, csak várom hogy leléphessek. Általában nem is tudom jól leplezni ezt az ellenszenvet. Néha egy fárasztó nap végén annyira elegem van, hogy sírni tudnék ha még valaki hozzámszól. A telefont soha nem veszem fel olyan számnak, amihez nincs név a telefonkönyvemben. Amúgy is utálok telefonálni.
Szóval nálam ilyen nagyon kettős.
3. Nem igénylem a társaságot, de alapvetően jól érzem magam olyanban, amit magam válogattam össze. Egy ideig legalábbis.
A gátlásosságot viszont ne keverjük az introvertáltsággal. Aki gátlásos, az nem mer idegenekkel beszélgetni, aki introvertált, az csak nem igényli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!