Aki a szíve legmélyéből gyűlöli önmagát, az hogy tudja elviselni a mindennapokat?
Figyelt kérdés
Én már nagyon belefáradtam.2021. ápr. 1. 21:25
2/28 anonim válasza:
Mi ez a sok öngyűlölő depressziós mostanában?
3/28 anonim válasza:
Aki a szíve legmélyéből gyűlöli önmagát, annak már nincsenek hétköznapjai. Ünnepnapjai se.
Szerintem.
5/28 anonim válasza:
Sehogy. 0-24 öngyilkos gondolatokkal küszködöm 7 éve minden nap megállás nélkül.
6/28 A kérdező kommentje:
Én 2 éve. Nem értem, te hogy bírod még. Én már pár hónap után roncs voltam és még mindig romlik lassan. Megőrülök.
2021. ápr. 1. 21:50
7/28 anonim válasza:
Gyáva vagyok hozzá. Az túlzás, hogy bírom, de az ösztönök és a félelem felülkerekedik sajnos a legnagyobb utálat felett is.
8/28 A kérdező kommentje:
Én is gyáva vagyok hozzá, de az életérzés borzalmas. Minden pillanatban meg akarok szűnni.
2021. ápr. 1. 21:56
10/28 anonim válasza:
Gyógyszerrel, heti 3 futással és bánatevéssel valamelyest elviselhetőbb.
#2 A járványhelyzet miatti, több mint egy éve tartó kilátástalan zűrzavarhoz van köze. Illetve, van, aki még előtte is ilyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!