Aki a szíve legmélyéből gyűlöli önmagát, az hogy tudja elviselni a mindennapokat?
Kétlem, hogy a lejtő alján lettél volna. Elhiszem, hogy rossz lehetett, de nem hinném, hogy konkrétan 0-24 megakartad magad ölni, egész nap csak aludni vagy a falat/monitort bámulni értelmetlenül volt erőd. Amikor már nem voltak érzéseid, amikor tudtad, hogy a lét felesleges. Minden is felesleges. Amikor 21 évesen csak várod a székedben a halált és semmi sem számít. Na ez a lejtő alja. Nem. Nem tud ezen segíteni, antidepresszáns sem tud. Semmi. Teljesen felesleges is a segítség, just let me die already.
TB-s pszichológusnál voltam, olyan városban, ami egy kis gyárváros, le van maradva 50 évvel. De elvileg a város legjobb helye. Annyit mondott, ha lesz jogsim akkor minden bajom elmegy. Lett jogsim, ugyanúgy minden rossz. Majd ha lesz a McDonaldsban diákmunkám, na majd az milyen jó lesz. Ja persze, ha lenne erőm állni 8 órán át és nem 3 óra állás után roskadnék össze a padlóra, miközben vért hugyálok tőle. Ott is hagytam szótlanul.
120 kilósan nem fogok mozogni, ha felkelek az ágyból már kifulladok és hiába aludtam 10 órát, megint kifáradok teljesen, mert felkeltem az ágyból. Napra kimegyek, ugyanolyan mintha itt a panelban lennék, csak kint a gyárkémények vesznek körbe, milyen jó is az... Ezen a savanyú énemen semmi nem tud változtatni. Talán 600000000000000000 dollár, esetleg a semmiből, hogy mindent akadálymentesen rendbehozzak vele. De ez senkinek nem érdeke.
#19-20
Nagyon szépen köszönöm, megfogadom a tanácsaidat.🙂
Boldog vagyok hogy még léteznek pozitív és rendes emberek.
Hát nem TB-shez kell menni, mert Magyarországon nagyon levan maradva az egészségügy. :) Nézni kell privátot és véleményt róluk. Én is úgy választottam. Én 14 éves koromtól 21 éves koromig minden nap megakartam halni, mert homi vagyok. Majdnem minden nap azt hallottam a médiától, családtól, barátoktól, hogy mennyire gyűlölik a homikat(rólam nem tudták, nem vagyok feminin). Így ölnék meg őket, úgy tünetnék el őket. Mellette még voltam bántalmazva is és láss csodát, túléltem. Pszichológus nem írhat ki gyógyszert általában és amúgy sem megoldás. Nekem sem írt ki és nem is írhatott. A gyógyszer az tüneti kezelés, nemfogja megszűntetni a problémát. Azt csak te tudod. Ha valamilyen súlyosabb mentális betegsége van valakinek, akkor szoktak gyógyszeres kezelést is +-ba alkalmazni.
Igenis mozogj, majd megy le szépen a kiló. Én is kifulladtam két perc után. Aztán 1 hét múlva már tovább bírtam. 1 hónap múlva már futottam is. 2 hónap múlva már úgy futottam, mint aki mindig is azt csinálta. A szervezet fejlődik, erősödik. Egyébként az erősödés sokkal előbb bekövetkezik. Tehát nehogy azt hidd, hogy 2 hónap után majd akkora változást látsz fizikálisan a testeden. Az több idő, viszont az erőd, tüdőkapacitásod jócskán megnő. Nekem még orrsövény ferdülésem is van, így nehezebben is kapok levegőt. :D Aztán mégis megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!