Mekkora skizónak kell lenni ahhoz hogy valaki kamu facebook profil mellett létrehozzon egy még kamubb face profilt és bejelölje önmagát ismerősnek? És magát lájkolja?
Tehát. Kollegám. Jó ideje van egy kamu face profilja (miért kamu? mert se a saját nevét se a fotóját nem vállalja fel, Pistékének hívják és Lacika néven van fenn, kamu fotóval.... Doktor House fotójával...). de legalább az ismerősei nem kamuk (mint pl én...)
És erre létrehoz még egy kamu profilt, kamu név kamu fotó kamu város stb. És bejelöli önmaga másik kamu profilját mint ismerőst! És posztol az egyik profillal és lájkolja a másikkal saját magát...
Azért ez nem gyengén skizo nem?
és akkor mi az hogy valaki önmaga posztjára reagál egy másik (kamu) profillal mintha két külön személy lenne?
Majd mi lesz még? Leáll vitatkozni saját magával?
"Azt álmodtam, hogy két macska voltam és játszottam egymással." (Karinthy)"
"Meg eleve az milyen hogy nyit egy profilt kamu névvel és fotóval és bejelöl valós embereket ismerősnek (pl engem is) és üzeni hogy ééénnn vagyok az tudod a kollegád.... de akkor miért nem vállalja a valós név + arcát?"
Szórakozásnak tartja, önértékelési gondok, stb? Sokféle oka lehet. A skizofrénia viszont teljesen mást jelent.
"Szórakozásnak tartja, önértékelési gondok, stb?"
Önértékelési gond??? Na mesélj....
Ebből az következik, hogy ilyen tipic fogyasztói társadalmas, agymosott ember.
Te meg a tipic ellenpéldája vagy az itteni vergődéseddel. Ugyanannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!