A lányok miért sértődnek meg, ha ler.b@ncozzák őket?
Ezért rettegek, hogy fiam születik. Amikor ezektől a férgektől olvasok kérdéseket, nőgyűlölő szarokat. Anyám is teljesen normálisan nevelt minket mégis egy lusta, empátia nélküli here lett az öcsém, aki simán elnézi, hogy anyám végez minden fos munkát a ház körül, közben ő bagózik a kertben, anya meg jó lesz cselédnek meg atm automatának. Közben ő is szidja a nőket a haverjaival, de arra képtelen, hogy egy k-rva tányért elmosogasson maga után.
És ez a sok here kényelmesen büfögi ki a nőgyűlölő szasrágait, miközben elképesztő kényelemben élnek és nők szolgálják ki őket.
Egyébként szabad megkérdezni, hogy honnan veszi ez a sok öntudatos hozzászóló, hogy a kérdező nőgyűlölő?
A nőgyűlölet pont azt jeleni, hogy kollektíven utál és diszkriminál valaki minden nőt, a kérdező pedig még a kérdésében is megjegyzi, hogy "tisztelet a kivételnek", azaz nem egyetemesen érti a kérdést minden nőre. Ezért nem gondolom, hogy nőgyűlöletről van itt szó. Én nő vagyok, és el kell ismerni, hogy igenis vannak azok a tipikus "nők", akik szinte egy szál semmiben buliznak meg flangálnak az utcán, meghivatják magukat mindenre, az átlag pasikkal szóba sem állnak, csak a gazdag férfiakkal mennek el randizni. A tipikus aranyásók, akiket nő létemre én sem tudnék más szóval illetni, mint r_banc.
Az ilyen típusú lányok pedig azért sértődnek meg, ha ezzel szembesítik őket, mert egyszerűen nincsenek ahhoz hozzászokva, hogy valaki ezt a képükbe mondja.
Akik szerinte megérdemlik. LOL
Kis igazságosztó? Vagy maga Isten? 😂
Na akkor én meg azt mondom, hogy megérdemelten tartasz ott ahol. Nyugodtan r.bancozhatod a nőket, leélheted szépen az egész életed magányosan acsarkodva a kisszobából. Neked ennél sose lesz jobb.
Az egyetlen aki pattog az te vagy 😂 Látom senkinek se kellesz, a helyedben nem reklámoznám a nyomoromat 😂
Fél millás fizura ki veri a nyálát? (Mondjuk én külföldön élek, talán ezért nem értem miért olyan nagy szám ez.)
Az Iphone annyira szánalmas hogy kommentálni se érdemes. Mégis mi haszna egy nőnek abból hogy a majomnak iphoneja van, egyszer magyarázná el valaki 😃
A kocsim a sajátom, a pasimnak is a sajátja.
Egyéb?
Az a baj hogy te akkor se kellenél senkinek ha jól nézn€l ki és lenne iphone-od meg kocsid, és ezt akarod leverni minden nőn.
Az fáj hogy a nők többsége dolgozik, és nincs szüksége barmokra és főleg nem tűrnek el semmit mert nem erről szól egy kapcsolat (amiről neked fogalmad sincs, mert sosem volt.)
Szánlak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!