#2 Minden ami globális, az sz.r. Globális klímakatasztrófa, globális cukorhegyi iwiw=facebook. (Trump-ék, O1G, most ezzel az utóbbival cumiztatják az EU-t, pedig az a program egy szemétkupac.)
Mikrosütő minek, hogy több időd maradjon nyomogatni a kütyüjeidet? A fagyasztás praktikus, de a feltalálása előtt is hűtöttek, tartósítottak valahogyan.
Hideg-meleg csapvíz volt régen is, mint ahogyan fűtés is, amióta a tüzet ismerjük.
A villanyáram, na az jó, ha megújulóból származik.
Viszont miért jó lebetonozni az egész bolygót? Elszennyezni a folyókat, tengereket, óceánokat, szárazföldeket, légkört, mindent?
Kiírtani az erdőket? Repülve rohangálni itt össze-vissza? Miért kell kipusztítani minden élőlényt, ami nem hoz közvetlen anyagi hasznot az ember számára?
Érthetetlen a számomra, hogy ezen utóbb felsorolt dolognak miért tudnak annyira örülve tapsikolni az emberek döntő többségben és kezdenek el rajongani olyan politikai vezetőkért, akik ezt az emberi pusztítást helyezik politikai céljaik középpontjába.
Feláldoznak minden valódi értéket a kényelmes életük érdekében. Nagyon beteges ez az irány.

#5 De attól, hogy a leveled egy kattintással már ott is van a címzettnél, ettől még nem lett jobb is a világ, sőt. Mondjuk a telefon(/újabban már videótelefon) is tudja ezt a sebességet, azt meg jóval előbb feltalálták.
Írok egy példát arra, hogy mennyivel pazarlóbb, szemetelőbb, tehát nem jobb ez a mai világ. Cipőt vettem a napokban, ugye már ezt is lehet neten keresztül, van sok ezres választék, csak legyen rengeteg időm kikeresni a kinézet alapján a számomra legjobbat, legmegfelelőbbet.
Megvettem és örülhetek, ha néhány évig bírni fogja a használatot.
Vettem egy adott márkájú cipőt a netes idők előtt, úgy 1988 körül és 10 évig használtam, napi szinten (rengeteg km volt abban a cipőben, a talpa teljesen elkopott, de nem repedt szét, meg ilyenek, mint ami a maiakat jellemzi). Akkor is csak azért engedte el a talp és felsőrész ragasztása, mert olyan hülye voltam, hogy benne felejtettem az autómban a cipőket hosszabb időre, olyan rossz helyen, hogy folyamatosan tűzött rá a nap a szélvédőn keresztül és ezt az UV és hőhatást már nem tolerálta a 1X éves ragasztás.
Szóval az csak egy illúzió, hogy jobb irányba halad a világ, ezzel a rohamos modernizációval.

Hozzáállás kérdése. Szerintem az azonnali üzenetküldés kifejezetten jó dolog. Gondolj arra mondjuk, hogy egy szeretted balesetet szenved, haldoklik a kórházban. Namost ha nem lenne telefonod, akkor vagy valaki próbálna megtalálni hogy tudj róla, rengeteg idő elmegy vele. Telefonnal meg 2 mp és tudod, mehetsz hogy még elbúcsúzz.
Másik példa amit ilyenkor fel szoktam hozni, az az orvostudomány úgy általánosan. Nem hiszem hogy szeretnél belehalni egy tüdőgyulladásba mondjuk. Meg rengeteg más betegség van amit a technológiai fejlődésnek köszönhetünk, hogy gyógyíthatók.

Kérdező - szerintem él a világon egy Veled nagyon rokon lélek!
🤔
Tudod ki az?
😃
Elárulom, de akkor keresd is fel személyesen:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__muveszet..
😎🤘
Szirmai Gábor megrögzött "antibillista" és enyészetművész. Mutass érdeklődést és tiszteletet a rögeszméi iránt, és egy egész napját is rááldozza, hogy mutogassa az általa összegányolt "Ívfénymvsevm" csodálatos rejtett értékeit.
A nyári napfordulóra ingyenes csődületet is szokása szervezni a csinos feleségével egyetemben, ahol tutira szívesen várnak minden, a historikus és arisztokratikus életforma elengedhetetlen kellékei iránt érdeklődő embert!
😁

P.S.
Szirmai úr felesége a Pannónia filmstúdió volt igazgatójának és a Macskafogó producerének, Morvay Gábornak a lánya, tehát ez egy nagyon elit társadalmi esemény.
Nyugodtan odamehetsz csóró utcai gúnyában, szakadt teniszcipőben és üres zsebbel is - de azért az illem íratlan szabályai szerint próbáld meg ne túl-, illetve alul-öltözni az est fenegyerekét, a repülőszerencsétlenséget is már túlélt Szirmai Gábort!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!