Összességében milyen pasinak tartanád őt? (Férfi, női voksok is jöhetnek, NEM ismerkedési célzatú a kérdés!)
-35 év körüli
-értelmiségi gondolkodású
-mérsékelt, konzervatív világszemléletű
-humán érdeklődésű (természettudományok, csillagászat, történelem, művészetek, antropológia, vallástudomány)
-egészségtudatos, szenvedélymentes
-természetkedvelő
-szeret gondolkozni, beszélgetni, megvitatni, értelmezni
-szeret sportolni
-nem járatos műszaki területen
-nem bulizós, nem laza, nem jópofa társasági ember, de van humora
-alapból barátságos, nem gyanakvó, jóhiszemű, de nem naiv
-nagyon szigorú erkölcsi, morális értékrend mentén gondolkozik, régimódi elvek mentén, fontos neki a tiszta lelkiismeret, a becsület, a szeretet, a felelősségteljes gondolkodás
-erős egyéniség
-nehezen kér bocsánatot, de közvetve elismeri, ha téved
-nem bánt meg szándékosan senkit, de olykor figyelmetlen, és érzéketlenül, túl erősen fogalmazza meg a gondolatait
-fárasztó szóviccek, helyzetkomikumok jellemzik a humorát, obszcén poénokra nem vevő
-otthonülő, de nem kocka, kirándulásokra, csendes kultúrprogramokra kapható
-nincs nagy baráti köre, leginkább a párkapcsolatára fókuszálna
-abszolút monogám, romantikus, hűséges egyéniség, házasságpárti, aki egy életre választ párt, ha rajta múlik
-a modern technikát csak mértékkel engedi be az életébe, inkább tartozik ilyen szempontból az analóg, mint digitális generációhoz
-igényli a csendet, az egyedül tölthető időt is, szeret családi/történelmi témájú regényeket olvasni és sorozatokat nézni
-külsőre nézve a hétköznapokban inkább klasszikus, öltönyös, inges-zakós típus, 21 századi szemmel nézve kissé karót nyelt.
-értelmiséi foglalkozású, de nem karrierközpontú, érdekérvényesítő, inkább szemlélődő, elméleti egyéniség
-egyrészt makacs, elveihez ragaszkodó, hajthatatlan ember, másrészt viszont toleráns mások másfajta szemléletével szemben is, érdeklődő, de nem "térít", de nem is "téríthető", alapelve az "élni és élni hagyni".
-spirituális szemléletű, a fogyasztói társadalom értékrendje idegen tőle
-rend- és tisztaságszerető, felelősségteljes, de lustaságra is
hajlamos
-igényes önmagára, de nem metroszexuális vagy márkafüggő
-külsőre, karakterre rá hasonlít:
https://www.youtube.com/watch?v=DBK6LfGR4a8
a k@rva életbe = a rohadt életbe, a büdös életbe
a k@rva anyád = az anyád
menj a p@csába (ez de gusztustustalan!!) = menj a fenébe, menj a francba
a ... istenit = az Istenit!
Ennyi, és még biztos lehetne folytatni a sort... minden tahóságnak van szalonképes megfelelője is
Értem, tehát az a lényeg, hogy a gyk trágárságszűrője még éppen átengedje az aktuálisan használt szót. Onnantól kezdve, hogy a "k**vát" kicseréltem "rohadtra", én már egy kulturált ember vagyok, noha a közlésem szándéka és stílusa alapvetően nem változott.
Tényleg nem érzed, mennyire nonszensz a gondolatmeneted?
Ahogy mondod, #44, tökéletesen egyetértek, és ténylegesen kerülöm is, de ha néhanapján kicsúszik a számon, akkor igenis a nyomdafestéket tűrő változattal vagyok önmagam.
Amúgy csak arra próbáltam rávilágítani, hogy a két véglet között van lehetőség.
Amúgy én kifejezetten kedvelem, ha más férfi szájából azt hallom, hogy bizonyos helyzetekben azt mondja, "bakker". Tetszik, mert van benne hangulatfestés, és lazaság, de mégsem mocskos.
És nekem ilyenkor pontosan az ellenkezője jön le, az, hogy igazából nem akar káromkodni, csak hangulatot kifejezni. Egyáltalán nem tartom röhejesnek, inkább pozitív dolognak.
Az pedig elemi szükséglet lenne, hogy az ember folyamatosan cenzúrázgassa magát, legyen önkritikus, és tartson önvizsgálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!