Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Összességében milyen pasinak...

Összességében milyen pasinak tartanád őt? (Férfi, női voksok is jöhetnek, NEM ismerkedési célzatú a kérdés!)

Figyelt kérdés

-35 év körüli

-értelmiségi gondolkodású

-mérsékelt, konzervatív világszemléletű

-humán érdeklődésű (természettudományok, csillagászat, történelem, művészetek, antropológia, vallástudomány)

-egészségtudatos, szenvedélymentes

-természetkedvelő

-szeret gondolkozni, beszélgetni, megvitatni, értelmezni

-szeret sportolni

-nem járatos műszaki területen

-nem bulizós, nem laza, nem jópofa társasági ember, de van humora

-alapból barátságos, nem gyanakvó, jóhiszemű, de nem naiv

-nagyon szigorú erkölcsi, morális értékrend mentén gondolkozik, régimódi elvek mentén, fontos neki a tiszta lelkiismeret, a becsület, a szeretet, a felelősségteljes gondolkodás

-erős egyéniség

-nehezen kér bocsánatot, de közvetve elismeri, ha téved

-nem bánt meg szándékosan senkit, de olykor figyelmetlen, és érzéketlenül, túl erősen fogalmazza meg a gondolatait

-fárasztó szóviccek, helyzetkomikumok jellemzik a humorát, obszcén poénokra nem vevő

-otthonülő, de nem kocka, kirándulásokra, csendes kultúrprogramokra kapható

-nincs nagy baráti köre, leginkább a párkapcsolatára fókuszálna

-abszolút monogám, romantikus, hűséges egyéniség, házasságpárti, aki egy életre választ párt, ha rajta múlik

-a modern technikát csak mértékkel engedi be az életébe, inkább tartozik ilyen szempontból az analóg, mint digitális generációhoz

-igényli a csendet, az egyedül tölthető időt is, szeret családi/történelmi témájú regényeket olvasni és sorozatokat nézni

-külsőre nézve a hétköznapokban inkább klasszikus, öltönyös, inges-zakós típus, 21 századi szemmel nézve kissé karót nyelt.

-értelmiséi foglalkozású, de nem karrierközpontú, érdekérvényesítő, inkább szemlélődő, elméleti egyéniség

-egyrészt makacs, elveihez ragaszkodó, hajthatatlan ember, másrészt viszont toleráns mások másfajta szemléletével szemben is, érdeklődő, de nem "térít", de nem is "téríthető", alapelve az "élni és élni hagyni".

-spirituális szemléletű, a fogyasztói társadalom értékrendje idegen tőle

-rend- és tisztaságszerető, felelősségteljes, de lustaságra is

hajlamos

-igényes önmagára, de nem metroszexuális vagy márkafüggő

-külsőre, karakterre rá hasonlít:

https://www.youtube.com/watch?v=DBK6LfGR4a8

2021. máj. 4. 22:54
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Ha nem rossz fiú mehet a kukába.
2021. máj. 5. 14:38
 32/47 A kérdező kommentje:

Nézd, kinek mi az elvárása. Engem speciel egy "nyálas" hallmark sztori feltölt, mert az az életet és értékrendet látom visszatükröződni benne, amit igyekszem megvalósítani az életemben, amiben jól érzem magam, amiben hiszek, és amit szépnek találok.

Azok a filmek, vagy sorozatok, amiket beárnyékol a bűn és belőle fakadó szenvedés, azok lehet, fordulatosabbak, művészibbek, és sok kevésbé szerencsés ember számára talán életszerűbbek is, de mikor ilyet látok, csak hálát tudok adni érte, hogy az én magánéletem valóságában nem több "mesénél".

2021. máj. 5. 14:54
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

"fárasztó szóviccek, helyzetkomikumok jellemzik a humorát"

Egy dad joke-kal könnyebben járatod le magad, mint egy b@szd meggel, elhiheted.

2021. máj. 6. 01:11
 34/47 A kérdező kommentje:
tudod, kedves #33, egy szóvicchez, még ha fárasztó is, némi ész kell, kreativitás és egyéniség, hogy kitaláljad. A b@zdmegoláshoz meg csak bunkóság.
2021. máj. 6. 01:20
 35/47 anonim ***** válasza:
100%
Látod, EZÉRT tartanak téged karót nyeltnek, nem azért, mert zakót hordasz.
2021. máj. 6. 01:38
 36/47 A kérdező kommentje:

nem csak tartanak, én is annak tartom magam ilyen értelemben :)

nem fogsz rábeszélni a bazmegolásra, mert helytelen és primitív dolognak tartom, és szappannal ki tudnám mosni a száját a trágárkodóknak, annyira utálom, mikor valaki úgy beszél. :)

2021. máj. 6. 01:47
 37/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem rábeszéllek, csak közlöm, hogy ha az emberek (nők) úgy érzik, nem engedhetik el magukat melletted, mert már ennyi sem fér bele, akkor esélyes, hogy hátránnyal fogsz indulni társkereséskor. Márpedig a kérdésed erről szól.
2021. máj. 6. 01:55
 38/47 A kérdező kommentje:

lehet úgy is "trágárkodni", hogy az szalonképes marad, és az ember nem trágárkodik, de a mondandója árnyalata ugyanúgy átjön.

Hogy csak a leghétköznapibb szófordulatokat mondjam

"b@zdmeg" = bakker

"le van sz@rva" = le van ejtve

"f@szom kivan" = hócipőm tele van, tököm tele van

"a kutya f@szát" = a kutya fáját

Én úgy nőttem fel otthon is, és a suliimban is, hogy ezeket a nyomdafestéket tűrő fordulatokat hallottam magam körül, és első munkahelyemen például ledöbbentett, hogy egyes embereknek milyen mocskos szája van.

Nem értem, mi a jó a mocskos beszédben.

Az még hagyján, amikor egy férfi, de amikor egy nő beszél így... undorító.

Egyébként én valóban nem is kezdenék olyannal, aki így nyilvánul meg, amikor "elengedi magát". Az ember nem mások kedvéért kulturált, hanem önmagáért.

Én soha nem mutattam sehol álarcokat, mindig, mindenhol ugyanaz az ember vagyok, ugyanúgy fogalmazok, ugyanúgy gondolkozom. Nem játszok szerepeket. És nem is adom alább sem a baráti, sem a párkapcsolataimban.

2021. máj. 6. 02:10
 39/47 A kérdező kommentje:
Akárkivel nem ismerkednék ismerkedéskor. Ha a többség mocskos szájú, akkor nem amiatt leszek hátrányban köztük, mert mellettem nem "tudják elengedni magukat", hanem szimplán amiatt, mert rájuk eleve nem fogok potenciális párként tekinteni, tehát annyival kevesebb emberrel leszek kompatibilis.
2021. máj. 6. 02:14
 40/47 A kérdező kommentje:
nem ők fognak ejteni engem, hanem én őket, mert eleve nem is ismerkedem ezen a színvonalon.
2021. máj. 6. 02:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!