Azok a kövér nők,akik nem szeretik a testüket,hogyan fogadják,ha egy férfi így tartja őket vonzónak,szépnek?
17, és 20.
Teljesen igazatok van. Én ugyan férfi vagyok, ledobtam 17 kilót, és azóta sokkal jobb lett minden.
Helyreállt a vérnyomás, a pulzus, a koleszterin, az emésztés, jobbat alszom, minden.
Persze itt az is számít, hogy az ember hogyan és miért fogy.
Nem mindegy, hogy azért fogysz mert csak salátát eszel, vagy pedig kemény sporttal, mozgással fogysz. Ez nagyon nem mindegy.
A sporttal nem csak fogysz, rendeződik az izomzat, helyre kerülnek az ízületek stb.
Nekem pl gerincsérvem volt. Elkezdtem futni, 2 hétig csillagokat láttam, majdnem összeszartam magam.🏃♂️
Aztán egyre jobb és jobb lett, mára már teljesen kigyógyultam belőle.
Kedves kis kérdező. Hozzád is szólnék:
Olyat ne mondj, hogy az extrém túlsúlyos nők szépek, mert ezt te is és önmaguk is tudják, hogy ez nem igaz.
Maximum az van, hogy vannak akiknek tetszenek, és vonzódnak hozzájuk. Ez vagy te, és ezzel nincs semmi probléma.
De olyat, hogy szépek, olyat ne mondj. 🤷♂️
38 aska.
Hála Istennek, hogy vannak még ilyen rendes, fejben teljesen tiszta, normális gondolkodású nők.
Ez a természetes, és ez az igaz, ahogy te gondolkodsz.
Nincs annál rosszabb dolog, amikor egy 100-120 kg-os hölgy, szinte kikéri magának, és szinte neki áll följebb, hogy mi az hogy.!!!
Azt mindenképp elkell ismerni, hogy az elsődleges férfi ideál, az mindenképpen a vékony nő, ahogyan ezt te is írod.
Persze kivételek, és jó szándékúak mindig vannak,
/ mint a kedves kis kérdező/,
és ezért kelnek el a kicsit ducibb nők is.
Jól is van ez így,mert így legalább mindenki párra lel.
Ki előbb, ki utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!