Miért zavar, ha a páromat egy férfi nőgyógyász vizsgálja meg?
Én 26 vagyok ő pedig 25 lesz a nyáron. 4 éve vagyunk egyutt, lassan 3 éve hogy együtt is élünk, tavaly kértem meg a kezét, szóval nem tartunk a kapcsolatunk elején. Egyáltalán nem vagyok féltékenykedős,100% ban megbízok benne és természetesen nem szólok bele, hogy kikkel barátkozik, mit vesz fel stb. ergó nincs birtoklási vágyam. A kapcsolatunk is tökéletes, ő a legjobb barátom, társam és barátnőm egyben, veszekedni meg nem szoktunk, mert elég nyugodt ember vagyok, néha felidegesítem direkt:D, de csak ennyi szokott lenni.
Nos épp ezért nem értem, hogy miért érzek így. Szeretném kikapcsolni ezt az érzést, de egyszerűen nem tudom, mert zavar a tudat, hogy egy más férfi látja őt lent. Gondolkoztam pszichológuson, de az túl nagy titkolózás lenne, ami nem opció, mert neki nem szoktam hazudni semmiben sem, még ha egy ruháról kéri ki a véleményem amit egyedül vett és nagyon tetszik neki, de nekem éppen nem, akkor sem.
Esetleg ha valaki tudna ajánlani könyvet (angol és spanyol is lehet), cikkeket, tanácsokat, azt nagyon megköszönném, mert borzasztó rossz érzés, hogy ilyet érzek és nem tudom leküzdeni. Fun fact, hogy a cigiről leszoktam sok év után, de ezt még se tudom leküzdeni:(
Ez egy marhaság!
Ha egyszer TE urológushoz mész és az nő lesz, akkor kifordulsz onnan?
Az orvos nem nőként vagy férfiként van jelen, hanem orvosként és gyanítom, hogy a te párod a milliomodik p.ina amit látott, tehát rohadtul nem érdekli.
De ha már bevonjuk ebbe a témába a nemiséget, akkor szerinted a heteroszexuális párodnak hogy esne, ha egy nő turkálna benne a te hisztid miatt?
Ez egy orvosi vizsgálat, ennyi. Pont olyan, amikor neked az orvos benéz a szádba vagy a füledbe. A barátnőd nem élvezetből jár oda, nyilván neki sem kellemes.
Nem kell ebbe többet beleképzelni.
Mit fogsz gondolni akkor, amikor prosztata vizsgálatot kell majd rajtad végezni?
Ha nő az orvos, akkor az szerinted szexuális töltet végülis egy nő ujjaz meg, ha férfi, akkor meg meleg szex vagy mi?
A nőgyógyász nemétől függetlenítve, a leküzdhetetlennek érzett birtoklási vágy, vagy féltékenység szakszerű segítséget igényel.
Alapja rendszerint az önértékelési zavar.
Ehhez - ha magad nem látod be, hogy milyen káros és kóros - nem elég cikkeket olvasgatnod.
"Gondolkoztam pszichológuson, de az túl nagy titkolózás lenne"
Nem értem, titkolnád, hogy pszichológushoz jársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!