Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok a kövér nők,akik nem...

Azok a kövér nők,akik nem szeretik a testüket,hogyan fogadják,ha egy férfi így tartja őket vonzónak,szépnek?

Figyelt kérdés
A kövér nők rajongójaként sokszor olvasom,hogy a nagyon kövér nők nem fogadják el a testüket,nem szeretik így magukat.De mi van akkor,ha egy férfi így vonzódik hozzájuk,szerinte így szépek?

2021. máj. 3. 09:22
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
88%
Extrém kövér sosem voltam. Voltam viccek-dagadék-céltàbla 178 cm hez 85 kg. Nem löttedt zsír disznó voltam akkor sem. Úsztam(bàlna mi), csak futottam. Nem leszek soha 48 kg. Nem is akarok. Egyszer megcsinàltam, mert szép akartam lenni, hogy 3 hétig napi 1 alma. Vagy 1 került. Szépen le fogytam. 53 kiló. De betegnek éreztem magam. Az is voltam. Miért nem lehet elfogadni, hogy van, aki testesebb, van aki vékonyabb? Az agyukban, lelkükben mi van?
2021. máj. 3. 12:15
 22/40 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok vonzó. De egy PR kapcsolatban csak azon alapul, ki milyen óhhdeszexi? Agyba semmi se kell.....
2021. máj. 3. 12:17
 23/40 anonim ***** válasza:
Miért mindig a kinézet a lényeg, sem agy, sem humor nem. Nem azért mondtam, mert hóttmangalica vagyok. 178) 85.gondolim, akik 45 kilós nőre vannak berendezkedve, azoknak sokk
2021. máj. 3. 13:20
 24/40 anonim ***** válasza:

Ezen annyira felesleges agonizálni. Nekem van olyan haverom, aki szerint a 45 kilós nő gusztustalan, mert félúton van a kisfiú és a nő között. És van olyan haverom is, akinek a 80 kilós már mangalica. Aztán vannak azok (mint én is), akik az összképet nézik és az a szempont, hogy ne legyen se kórosan elhízott se kórosan sovány.

Mindenkinek más tetszik.

2021. máj. 3. 13:46
 25/40 anonim ***** válasza:

De miért kell mindenkit lepontozni akiknek nem jönnek be a tulsulyosak?

Kész vicc...

2021. máj. 3. 18:17
 26/40 anonim ***** válasza:
Igazából nem az volt a kérdés, hogy kinek jönnek be a kövérek, és kinek nem. Aki nem a kérdésre válaszolt, lehet az lett lepontozva
2021. máj. 3. 18:55
 27/40 anonim ***** válasza:
Undorító vagyok. Eszem van. A hölgyeknek pénzt csinàlni van. Kiszàlltam. Maszturbàlàshoz kell egy test?
2021. máj. 3. 19:00
 28/40 anonim ***** válasza:
Az attól függ. Szerintem, ha látszik, hogy csak/ vagy elsősorban a kövér testét szereted, akkor elég nyomasztónak" tartják, mikor kifejezed az ez irányú tetszésedet, de ha van valami ennél fontosabb, amit szeretsz benne, ezt veszi ösztönösen, így egyre gyakrabban felejti el, hogy szerinte ronda kövér. Eztán, vagy megszereti a kövérségét, és így lesz boldog, vagy továbbra sem, viszont ez esetben könnyebben le fog passzolni a boldogságtól.
2021. máj. 4. 00:31
 29/40 anonim ***** válasza:
29- ez a te ízlésed, nézz mindig akkora darabra, aki tetszik. Elfogadható vagy biztos sokaknak így, de nekem speciel rohadtul nem vagy szimpatikus. Pedig nem is vagyok kövér. Őszintén szólva ritka okos lehetsz. :)
2021. máj. 4. 01:15
 30/40 anonim ***** válasza:
Amúgy ki mondta, hogy szimpatizàlni akarok, vagy tetszeni akarok neked? Fontos a véleményed? Azt hiszed a te mértéked a mértékadó ebben a vilàgban mműhaj. Mű segg, műszempilla, műköröm, műcsöcs, beretvàlt nuncika, smink alap. A 120-as IQ miért nem alap?
2021. máj. 4. 01:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!