Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok a kövér nők,akik nem...

Azok a kövér nők,akik nem szeretik a testüket,hogyan fogadják,ha egy férfi így tartja őket vonzónak,szépnek?

Figyelt kérdés
A kövér nők rajongójaként sokszor olvasom,hogy a nagyon kövér nők nem fogadják el a testüket,nem szeretik így magukat.De mi van akkor,ha egy férfi így vonzódik hozzájuk,szerinte így szépek?

2021. máj. 3. 09:22
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

9-es válaszoló,teljesen megértelek.Voltak kövér kedveseim,volt extrém kövér is. Az önbizalma a béka se.. alatt volt,a sok sértegetéstől.Még úgy is beszóltak neki az utcán,hogy velem volt.Főleg fiatalok cikizték,többször sírt emiatt.Hiába mondtam neki,hogy én így szeretem.

10-es: elfogadom,hogy számodra undorítóak a kövér nők,én vállalom,hogy szerintem szépek.

2021. máj. 3. 10:27
 12/40 anonim ***** válasza:
Azért vannak fokozatok.... Van, aki extrém, és csak hízlalja magàt. Van aki még fogyózik születése óta, mert szar alkat
2021. máj. 3. 11:08
 13/40 anonim ***** válasza:

Mit jelent a kövér? Én az utóbbi időkben felszedtem pár kilót (majdnem egy 10-est) és hiába bizonygatja a férjem, hogy így is gyönyörű vagyok, nem hiszek neki. :D én nem tetszem magamnak, ezért diétázom, edzek és esténként futok. Szépen olvadnak le a kilók, de még mindig van úszógumim amit utálok.

Ha valaki világ életében túlsúlyos volt (betegség vagy lustaság miatt), annak nincs más választása, mint elfogadni magát olyannak amilyen. De ha valaki nem volt kövér, annak baromi nehéz elhinnie, hogy tetszik másoknak.

Mondjuk itt van ellentmondás, mert ha valaki nem fogadja el magát (és nem betegség áll a háttérben), akkor miért nem tesz ellene?

2021. máj. 3. 11:46
 14/40 A kérdező kommentje:

Én nem olyan "kövér" nőkre gondoltam,mint te,akin van +10 kg.

Volt olyan kedvesem,akin több,mint +100 kg volt. Igaz ő hormonzavaros volt.

Először ő sem hitte el,hogy tetszik nekem,de az első randi után már érezte,hogy vonzónak tartom. De a testét így sem tudta elfogadni,gyerkkora óta kórosan kövér volt.

2021. máj. 3. 11:54
 15/40 anonim ***** válasza:

Gondolom ő azért nem tudta elfogadni magát, mert nem szeretett volna kövér lenni, de a betegsége miatt nem tudott változtatni a kinézetén. Nem egyszerű ez... pláne, ha sok bántást kapott életében.

Az meg ugye az emberi természettel jár (főleg primitívebb létformáknál), hogy fikázzuk azt aki kövér vagy szemüveges vagy öreg vagy vörös a haja vagy nincs melle...stb.

2021. máj. 3. 11:57
 16/40 anonim ***** válasza:
Én meg azt gondolom, hogy mindenki, aki feltette a kérdést, és vàlaszolt, mindenkinek ideális testű, címlapra való édesanyja van.
2021. máj. 3. 11:59
 17/40 anonim ***** válasza:
Már 15 kg túlsúllyal sem kap rendesen az ember levegőt, rosszabbul alszik, kevésbé mozgékony és az öltözködés is katasztrofális. Tapasztalat.
2021. máj. 3. 12:06
 18/40 anonim ***** válasza:

Azért van némi átmenet, hogy mondjuk esküvő után át tudod-e vinni az új ház küszöbje felett azt a nőt,

vagy csak a kétszárnyú ajtón tudod betuszkolni lapjával.

Az semmiképpen nem nevezhető egészségesnek, ha úgy kihízza a lakást, hogy csak a tűzoltók tudják falbontással és emelőkosaras daruval lehozni ha pl. orvoshoz kell mennie.

Ha ez tetszik neked és ebben találsz gyönyörűséget, ideje lenne egy pszichológus felkeresned.

2021. máj. 3. 12:08
 19/40 A kérdező kommentje:

Bocs,de akik nem tudnak kimenni a házból 300 kilósak.

Az említett párom 192 kg volt és dolgozott,házimunkát végzett,sétáltunk stb.

Nem mozdulatlanul feküdt otthon.

2021. máj. 3. 12:12
 20/40 anonim ***** válasza:
0%

#17.

Teljesen egyetértek.

Már 5 kg plusznál is nehezebben tudok lehajolni. 10-15 plusz meg maga lenne nálam a katasztrófa.

Akkor hogyan tudná ellátni magát egy 150 kilós ember?? Higiénia = nulla?

Egy zuhanykabinba sem férne bele és megkockáztatom, hogy ki sem tudja törölni magának...

2021. máj. 3. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!