Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményed arról,ha...

Mi a véleményed arról,ha valaki nem tud köszönni?

Figyelt kérdés

Én faluban lakom és köszönni szoktam mindenkinek, de mióta egy kezemen megszámolom ki köszön vissza, azóta nem igen szoktam mert nekem égő.

Még férfiaknak is előre köszöntem, de szerintem pont a férfinak kéne előre köszönni.

2021. ápr. 28. 09:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%
#9 Én azért pl. boltban, benzinkúton, orvosnál, szomszédnak stb. szoktam. Pedig nem a barátaim. Ritka nagy gyökér lehetsz :)
2021. ápr. 28. 10:26
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
11# majd pont a te véleményed miatt fogok másképp viselkedni vagy rosszul érezni magam. 😆😆😆
2021. ápr. 28. 10:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem erről írt a 11-es,nem vagyok senkinek a pártján csak a sajátomon mellesleg.
2021. ápr. 28. 11:41
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Falun nőttem fel, szóval egész életemben gyűlöltem, hogy minden jöttmentnek illik köszönni, annak is aki amúgy marhára nem érdekel. Kétszínű képmutatás, felnőttként már senki sem tudna rékényszeríteni.
2021. ápr. 28. 12:30
 15/16 anonim ***** válasza:
#12 Hú, nagyon a lelkedbe tapostam, privit is irtál. Fölösleges volt, nem érdekel :)
2021. ápr. 28. 13:59
 16/16 anonim ***** válasza:

A magyarok többsége egy beképzelt, neveletlen proli, és ezzel nem tudsz mit kezdeni.

Pár ezres kisvárosban élek, és épp a héten volt hasonló esetem:

Kisboltban mentem hátra a pulthoz, köszöntem az eladó csajnak, ő vissza is köszönt, majd az előttem álló 55 körüli női vásárlónak - ő elfordította a fejét :D

Most őszintén, érdemes id.iótákon felidegesíteni magad?

2021. júl. 6. 06:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!