Mi a véleményed arról,ha valaki nem tud köszönni?
Én faluban lakom és köszönni szoktam mindenkinek, de mióta egy kezemen megszámolom ki köszön vissza, azóta nem igen szoktam mert nekem égő.
Még férfiaknak is előre köszöntem, de szerintem pont a férfinak kéne előre köszönni.
A falu az falu. Én személy szerint visszaköszönök,de nem fogok az út egyik oldaláról átkiabálni 2km-re.
Mellesleg nem túl sok jó tapasztalatom van ezekkel az őskorban élő halálosan fejlett,politizáló,pletykás fajról.
Előbb tudják,hogy mi történik velem mint én.
Illetve ha köszönök,a falu másik végén egy percre rá már azt beszélik,hogy koronás lettem,befoschtam az utcán és falevelekkel akartam kitörölni.
Ha valaki nem nyitott beszélgetésre,akkor hagyni kell és nem lebunkózni. Köszönés még oké,de a sokadik már elég fusztráló lehet hogy nem hagyják békén az embert. Nem ismerik a személyes teret,csak a TV-t,láncfűrészt,fűkaszát,Orbánt...
Mindenkit ismerek akinek köszönök, igaz már nem lakok itt, de a szüleimhez hazajövök hetente többször.
Nyilván ne kiabáljon át az utca túlsó végéről, de ha köszönök neki mikor elmegy mellettem, akkor ne csak bámuljon szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!