Miért ér engem ennyire rossz az életben és miért bánt engem ennyi ember ? Én nem ezt érdemlem..
Figyelt kérdés
2021. ápr. 2. 22:47
21/23 anonim válasza:
"Azt érzem, hogy mindenki kihasznál, becsap, átver."
Ok,de nem vagy esetleg túl naív,határozatlan? Mert ezt megérzik ám a ragadozók.Én ilyen voltam,de megtanultam kicsit bunkóbb,határozottabb lenni és jobb lett a helyzet,nem mondom,hogy nem találkozom bántással persze.
22/23 anonim válasza:
Múltkor írtam neked privátot, meg a másik sajnálkozó kérdésedhez is hozzászóltam, letiltottál, akkor milyen segítséget vársz? Nálad jobban nem szenved senki? Jajj kis anyámasszony katonája.. Fiú létedre itt hisztizel, ahelyett hogy kiállnál magadért, ha meg valaki segíteni akar, letiltod, mert az se jó! Végülis nem szenved senki jobban nálad, az se aki vakon születik vagy süketnémán vagy végtagok nélkül, esetleg ami talán mégrosszabb később veszti el a látását/hallását/végtagjait! Igazad van, még nekik is csak jobb lehet! Viselkedj férfiként! Ennél nagyobb segítséget nem tudunk nyújtani! Engem is mindenki kihasználna, ha nem röhögném körbe őket!
23/23 XR115 válasza:
Kérdező: kérdezni akarsz valamit vagy csak az egész világnak elmondani, hogy milyen rossz az életed? Pontosan mire számítottál amikor kiírtad a kérdést? Hogy tudna bárki is segíteni ha te nem segítesz? Mitől félsz ennyire? Senki sem akarja esetleg a válaszaidat ellopni. Azért vagyunk itt hogy segítsünk, de ahhoz az kell, bíz bennünk és kicsit konkrétabban írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!