Miért ér engem ennyire rossz az életben és miért bánt engem ennyi ember ? Én nem ezt érdemlem..
Figyelt kérdés
2021. ápr. 2. 22:47
1/23 anonim válasza:
Pedig ok nélkül senkit nem bántanak.
Biztos vagyok benne, hogy valamilyen formában rászolgálsz.
2/23 A kérdező kommentje:
1: De én nem vagyok ennyire gonosz ! Jónak se mondanám magam, olyan köztes. De ennyi rosszat akkor sem érdemlek. Nem vagyok se egy Hitler, se Sztálin, se egy gyilkos...
2021. ápr. 2. 22:50
3/23 anonim válasza:
hány éves vagy? fiú vagy vagy lány?
4/23 A kérdező kommentje:
Nem egyenes arányos az, hogy mennyi rossz dolog ér engem. 10/4-es embernek tartom magam jóság tekintetében, egyszerűen nem érdemlek ennyi rosszat !!!
2021. ápr. 2. 22:53
5/23 anonim válasza:
Elárulom hogy nem csak téged bánt az élet/emberek, mindenkinek megvan a gondja. Csak te ezt az egészet úgy éled meg, hogy csak veled történnek rossz dolgok, persze mert a rosszal nem szoktak dicsekedni az emberek...csak a nagyképűség van. Szóval hidd el mindenki hordja a maga kis "keresztjét".
6/23 A kérdező kommentje:
5: Hidd el, nálam több rossz dolog SENKIVEL sem történt a világon, erre fel merném tenni az ötöslottót.
2021. ápr. 2. 22:55
7/23 anonim válasza:
akkor légyszi ird már le, mi történt veled, mert ez már nem az első önsajnáltató kérdésed, de nem igazán irsz semmi konkrétumot.
8/23 A kérdező kommentje:
7: Kb minden rossz, ami megtörténhet egy emberrel. És ha valóban hányatott sorsú vagyok, akkor jogos az önsajnálat ! Tőlem jobban senki sem szenved ebben az életben.
2021. ápr. 2. 22:59
9/23 A kérdező kommentje:
Ez ilyen segélykiáltás a részemről, hogy valaki csináljon már valamit, bajban vagyok !
2021. ápr. 2. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!