Miért ér engem ennyire rossz az életben és miért bánt engem ennyi ember ? Én nem ezt érdemlem..
Figyelt kérdés
2021. ápr. 2. 22:47
11/23 anonim válasza:
Ez kb jelenleg ugy tunik, mintha kiállnál az utca közepére, és kiabálnál, hogy szar az élet.
12/23 anonim válasza:
Ha ez egy segélykiáltás, mit vársz, mit segitsenek?
13/23 A kérdező kommentje:
Azt érzem, hogy mindenki kihasznál, becsap, átver. Az életemre akarnak törni. A családomat is féltem.
2021. ápr. 2. 23:03
14/23 A kérdező kommentje:
Mintha mágnesként vonzanám a baj. Azt érzem senkiben sem bízhatok, mert becsap,átver, megkárosít. Tövbször pórul jártam. Tipikus áldozat vagyok.
2021. ápr. 2. 23:07
15/23 A kérdező kommentje:
Próbálok leállni a panaszkodással, de újabban minden nap valami sz@r ér...
2021. ápr. 2. 23:25
16/23 anonim válasza:
Sejtem, miért szeretnek téged bántani :D
17/23 A kérdező kommentje:
Aki bánt engem, az egy elmebeteg idióta.
2021. ápr. 2. 23:30
18/23 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hogy ennyit panaszkodok 😭😞😞 Csak szomorú vagyok... Olyan jó lenne, ha megölelne valaki, mondom ezt fiúként.
2021. ápr. 2. 23:46
19/23 anonim válasza:
Legalább arra kaptam választ végül, hogy fiú vagy-e vagy lány, ha a már korodat és a konkrét problémádat nem is sikerült megosztanod...
20/23 A kérdező kommentje:
Félek üldözési mániás vagyok, a rossz tapasztalatok miatt mindenkiben a rosszat látom... Sajnos innen egyenes út a pszichiátria, gyogyó....
2021. ápr. 3. 00:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!