Miért kapom ezt? Valóban ezt érdemlem, ha igen akkor nincs miért élnem.
Érzelmek nem nem függők.
Ez nem érdemlés kérdése. Te választottad magadnak e életet fejlődés céljából. Hozzáállás kérdése s akikkelt nem tudod elkerülni találkozást, nevelheted.
Írj ha kell segítség.
Öcsém, két kommentet kaptál, mindegyik hülyeség. Gratulálok az ittenieknek is.
Részvétem, de most szedd össze magad, kérdező! A saját életed te formálod. Nekem voltak barátaim és most mindegyiket elveszítettem, ez sokkal rosszabb, mint az, ha nem is lettek volna. De próbálj meg barátkozni, élni, élvezni ezt a shit életet. Tudom, nem jó, én is utálok élni, de szerencsére a halál után nincs semmi, úgyhogy utána majd "pihenünk"! :) De addig is nyomjuk le ezt a shitet és kész, majd mosollyal az arcunkon halunk meg. :) Úgyhogy próbáld meg kicsit lazábban venni és a múlttal ne törődj! És a jövővel sem! A jelen a lényeg, mert az építi a jövőt. Úgyhogy azzal törődj, ami most van! Kitartást és sok sikert! :)
Szerintem válts valamit radikálisan, hogy ébredj fel.
Engem apám terrorizált, anyám meg hagyta. 14éves koromig senki nem jöhetett hozzám, én sem mehettem sehova(iskolába vitt-hozott, ha nem az elsők közt jöttem ki a kapun, verés, vagy nem szólt hozzám egy hétig, rettegésben tartott-ez még a finomabbja).
Szóval, nem vagy hülye, akkor vagy hülye, ha hagyod, hogy tönkretegyen. Én is hülye vagyok pillanatnyilag, de már kontinensekben gondolkodom. Most is más országba mentem, azért is cirkuszol. Lázadj fel. Engem is majomként mutogatott, amíg egy jó nagyot ordítottam. Mutasd meg, hogy veled nem lehet szarozni! Férfi vagy, ember! Ha én férfi lehetnék..pfajaj.
Hidd el, hogy lesz jobb. Tegyél róla, hogy legyen jobb. Nem tudom mit vársz a válaszolóktól, de így pár mondatban nem lehet segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!