Lassan 2 éve szar az életem. Minden nap rossz kedvem van. Lehet hogy azért mert nem érdemlem meg az életet?
Figyelt kérdés
2015. dec. 14. 19:00
3/21 anonim válasza:
De megérdemled! Nem számít mi történik vagy mások mit gondolnak :)
4/21 A kérdező kommentje:
Nagyon magányos vagyok!Hiába próbálkoztam ellene tenni.
2015. dec. 14. 19:42
5/21 anonim válasza:
Mi az, hogy nem érdemled meg az életet? Nem értem ám, ugye tudod! Mellesleg.... én is magányos vagyok, mint a veszedelem, emellett a hobbimnak is lőttek, amiért éltem. Tehát ennyi. Mégsem nyafogok, csak néha leírom a dolgokat, de mostmár azt sem teszem. Ez van. Minden nap úgy kelek fel, hogy remélem van Isten és megmutatom neki a középső ujjamat, amiért így ki***szott velem. De úgyis vak szemekre talál sajnos....na, mindegy! A lényeg, hogy ne legyél puhakuki, éljél, egyszer úgyis vége lesz ennek a shitnek. :)
6/21 anonim válasza:
Mindenképpen rakd át székhelyed egy városba. Vidéken öl az unalom:( A helyedben külföldi továbbtanulást is tervezgetnék. És kinyílik a VILÁG.
7/21 anonim válasza:
6. Persze, nyilván azért menekülnek sokan (az ismerőseim közül is) a személytelen nyüzsgő nagyvárosból a vidéki "unalomba", nyugalomba...
8/21 anonim válasza:
Miért vagy magányos? Nincs senki aki támogasson?
9/21 Caerus válasza:
Kérdező, nagyon nehéz segíteni ha csak fél sorokban írsz magadról.
10/21 anonim válasza:
7. igen,a családosok és nyugdíjasok...majd visszaköltözik öregkorára ha akar. Ez most az AKCIÓ ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!