Lassan 2 éve szar az életem. Minden nap rossz kedvem van. Lehet hogy azért mert nem érdemlem meg az életet?
Nemrég nekem is így volt sőt, ha belegondolok most sem sokkal jobb de nem ezen kattog az agyam. Tudom hogy nehéz te találni kell egy olyan dolgot amit feltétel nélkül bármikor szívesen csinálsz. Nekem kezdetben az volt hogy úgymond játszottam az érmékkel. Most ott tartok hogy a sport minden formája az életem része akar lenni ami szerintem nagy változás. És egy aprócska faluban élek szóval ez sem volt kizáró ok. Bónuszként a rendszeres sport barátokat adott akik kihúztak a mindennapi sz@r helyzetből. Egy a lényeg: ha feladod csak rosszabb. Rájöttem, hogy szeretni kell és szeretve érzed magad azaz fontosnak. Nem szerelemre kell gondolni meg ilyenek.. A kutyámmal kezdtem.. Most ott tartok hogy ha valaki leszól azért amit teszek vagy nem teszek, azt gondolom, nem érdekel, hiszen ez vagyok én.
A lényeg: soha ne add fel a jobb élet reményét :) remélem segítettem
12-es.
Ìgy mindkettőtökről azt tom mondani, hogy introvertáltak vagytok, de nem tudjàtok a tìpusotokat(én sem tudom ennyiből). É is hasonló cipellőben járok, csak én az INTP/J variáns vagyok, aki sokszor inkább választja a magányt, mintsem szembesüljön azzal, hogy a próbálkozàs hiábavaló(sokminden mást is jelent I=introvertált, N=intuitìv, T=elmêlkedő, J=ìtélkező/P=megfigyelő))
A lényeg, hogy ez az MBTI tipizálàs, amit 2 ember csinált Jung munkássága alapján és 16 lehetséges tìpust kûlönböztet meg, ami önmagában még nem segìtene ki, egy egész nagy community és rengeteg oldal foglalkozik ezzel és simán megtudhatod azt, hogy a tìpusoddal milyen màs tìpus kompatibilisebb, illetve azt is, hogy stesszes időszakban mi az ami megnyugtat...(amùgy meg a legtutibb mòdszer, ha valami olyan hobbit csinálsz, amibel tàrsasàgba kell jàrni és esenlegesen össze kell dolgozni màsokkal...az ilyen "összerendeltség" megereszti mindkét fél nyelvét.
15 év magány után orvosi előírásra diszkóba járok 4 éve minden pénteken és szombaton. négyszázhatvankilencedik alkalommal megyek holnapután. zene, tánc, csajok ezrei. ismerkedés, szeksz, amit akarsz.
de ha inkább elfelejtenéd a lányokat, akkor talán a másik oldal való neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!