Kezd elegem lenni a magányból! Nem látom értelmét az életemnek. Olyan rossz pár nélkül lenni. Mit csináljak ha egyre nehezebben bírom ki egyedül? 27f
Neki állsz bőgni mint egy nő? :D :D
Hát kössz... én nő vagyok és egyedül élek, még sem bőgök!!!
Talán már rosszul állsz neki.
mond hogy szoktál elkezdeni udvarolni egy nőnek?
Megsúgom, hogy mi férfiak legalább annyit bőgünk mint a nők(ha nem többet), csak nem mutatjuk ki, mert az úgymond "nem férfias", de ez hatalmas f_s__ág egyébként. A sírás egy teljesen normális reakció, ha az ember maga alatt van, nincs mit szégyellni rajta.
Kérdező, én megértelek, nekem is kezd elegem lenni a magányból, pedig még csak 23 vagyok. Egy rakás boldog pár vesz körül, az összes nő aki tetszik, foglalt. Nekem meg egyetem mellett semmi energiám nincs párkeresésre, és ez igen is k__va szar érzés(!!!), ördögi kör az egész, mert ha nincs párod aki feltöltene energiával, akkor enervált leszel, és nem lesz erőd párkeresésre. Nem véletlen, hogy mindig akkor jön szembe a legtöbb érdeklődő, amikor éppen párban vagy,mivel akkor boldog, kiegyensúlyozott és energikus vagy, aki ilyen helyzetben van, könnyen beszél. Viszont 0 energiával a 0-ról egy párkapcsolatot kiépíteni iszonyú nehéz munka.
Időpont ma 18:14
URAM, IGEN URAM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!