Ti is vagytok néha pár napig egyedül otthon? Mivel foglaljátok el magatokat, hogy ne legyen rossz kedvetek?
Minden nap egyedül vagyok itthon már vagy 4 éve, de még az életemben nem unatkoztam.
Szerintem ez emberfüggő, ki mennyire igényli a társaságot. Te igen, ezek szerint kapcsolatfüggő vagy, és egyedül életképtelen, mert nem tudod feltalálni magad, szükséged van másokra. :)
Nagyon ritkán, kb. soha.. Csak reggeltől késő estig néha.
Mivel foglalom el magam? Zenét bömböltetek, valami finom kaját összedobok, leülök filmezni, inni szoktam, olyankor nem zavar senki szóval maszturbálhatok nyugodtan.
Sőt én ezt élvezem mikor este egyedül vagyok, kimegyek leülök nézem az eget, odajön még a kutya, és szabadon engedhetem gondolataimat, mindent jól átgondolok, megnyugszom.
Vagy még át szoktam hívni egyik jó barátom, inni szoktunk, bagózni, zenét hallgatni meg dumálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!