Ti mit csináltok a szabadidőtökben, amikor egyedül vagytok otthon?
Kb. ilyenkorra vagyok kész a házimunkával, aztán olvasok, netezek, filmet nézek amíg nem ér haza a párom. Hétvégén van egy kicsit több időm, de akkor meg általában nem egyedül vagyok itthon.
35/N
chatelek/telefonálok, netezek (leginkább tumblr és weheartit), olvasok, filmet/sorozatot nézek, írok (verset, novellát stb.), tornázok/erősítek (mondjuk ezt filmnézés közben is mindig szoktam :D), vagy ami éppen eszembe jut...de általában nem vagyok itthon.
15/L
Mindig kitalálok valami marhaságot, és ezután beszélgetek az új barátaimmal (mentősök,orvosok,nővérek,szobatársak a kórházban).Múlt héten a háztetőről akartam bungee jumpingolni, csak rátekeredett a kötél a kezemre, és eltört..
Tudom kicsit morbid, de én így érzem jól magam ha egyedül vagyok (szerencsére ilyen nem sokszor van).Ha épp nincs kedvem összetörni magam, akkor gépezek,netezek,zenét hallgatok, edzek.
Olvasok,netezek,zenét hallgatok,estleg filmet nézek.
21/F
Szia,főzök,mosok,takarítook,kertészkedek,barkácsolok,bútorokat újítgatok,olvasok,kutyát tanítgatom,netezek,futni járok,szomszédolok,új recepteket kísérletezek,családot látogatok,telefonon lógok,bringázok,
Ma épp a falról spakliztam a régi festéket,meg a szomszédnak segítettem szilvát verni,aztán peca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!