Miért jó valakinek egyedül? Miért lesz "kocka" valaki, aki otthon ül a gép előtt?
Van, hogy a saját kis kialakított világunk (legyen az az otthoni komfortzóna vagy valami játék) sokkal izgalmasabb, élhetőbb és élvezhetőbb mint a való világ.
Az, hogy valaki inkább elfordul a társaságtól és a szocializálódástól minthogy az életminőségén javítson, a saját választása. Nem a mi dolgunk megítélni emiatt embereket.
13:23
Sajnos igen, de nincs más választásom.Pedig annyira vágyom már kedves,rendes emberekre!
Én társaságban gyakran unatkozom, mert többnyire érdektelen dolgokról folyik a beszélgetés, és nagyon ritka az, amikor valami érdekes téma jön fel. Egyedül lenni viszont imádok, mert ilyenkor filmet nézek, játszok, vagy olvasok, és a témát én választom meg szabadon. Saját magamat sokkal jobban el tudom szórakoztatni, mint valaki más, ezért jó egyedül lenni.
32/F/remete
Nekem önbizalomhiányom van egy kicsit, lánnyal nem merek kapcsolatot létesíteni, haverokból meg van 2 akikkel eljárok kondiba és ennyi az életem.
Úgy gondolom hogy ennyi idősen már lányokkal kéne elsősorban ismerkednem, de ez nem megy.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!