Miért jó valakinek egyedül? Miért lesz "kocka" valaki, aki otthon ül a gép előtt?
Még nem olvastam az eddigi válaszokat, úgy mondom:
Több oka is lehet. Szerintem a legfőbb okok a társasági élet ( hiánya ) és a játékok szeretete, függősége. Gondolok itt például a facebookra. Biztos van neked is legalább egy olyan ismerősöd, aki csak facebook életet él. Vagy éppen élő példa vagyok én: az Assasin's Creed, a Call of Duty és a Battlefield függőséget okozott nálam, volt olyan nap, hogy nem ettem, csak játszottam. Szóval sok oka lehet.
Nekem is szintén önbizalom hiányom van! :( Nem tudok miről beszélni és nem merem kimondani amit gondolok ne hogy megsértsek másokat! Lányokkal pedig szóba se merek állni mert nem tudok elindítani egy beszélgetést és nem tudok miről beszélni. Az elutasítástól pedig rettegek!
21f
Nagyon nem vagy tisztában a dolgokkal... Gondolom mindig is középpontban levő ember lehettél.Tudod nem azért lesz valaki "kocka" mert ba**ik a társadalomra...hanem mert a társadalom b***ik rá, és ezért inkább a számítógéphez fordul mert ott talál barátokat (interneten is lehet társasági életet élni) és még mindig jobb hogy valaki úgymond "kocka" legyen mint hogy lent az utcán cigizzen meg piáljon mert az a "menő".
(ja és nem vagyok kocka, rendes társasági életet élek)
Én azért vagyok kocka, mert baszok a társadalomra. :D
Pl. mindig is voltak barátaim, és hívtak is erre arra állandóan, de nem érdekelt többnyire. Mindig arra gondoltam, minek menjek egy zajos, füstös lebujba bámulni a sok lúzert, mikor itthon is lehetek az én egészséges kis kuckómban, és nyomhatom a GTA-t, ami tök izgi. :P
Nem csak kényszerkockák vannak, van aki direkt erre gyúr!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!