Van itt még valaki rajtam kívül, aki ma otthon tölti a napját egyedül reggeltől estig?
Eddig nekem is így volt, itthon egész nap. Már a macskával beszélgettem, pizsiben voltam egész nap.
Aztán elegem lett. Szétnéztem a faluban, mihez kezdhetnék magammal. Szinte ingyen indult számítógépes tanfolyam, amire jelentkeztem.
Most meg attól vagyok zizzent, hogy amit nem értek, azt itthon nem tudom megkérdezni senkitől. Macsektól, esetleg..
Nehéz újra visszailleszkednem az emberek közzé. De az első lépést megtettem....:)
Én az első vagyok, 22/ N
Egyébként én suli után, párommal új városba költöztem, senkit nem ismerek itt, nincsenek barátok, haverok, csak az egész napos munkakeresés és telefonálgatás tanfolyamok után
Én 24L vagyok és én is sajnos munkát keresek. Szerencsére a család többi tagjai dolgoznak, de így meg én itthon vagyok egyedül, egy kis faluban ráadásul ahol még végig se tudom járni mondjuk az üzleteket munka után kérdezősködve, mint mondjuk ahogy Bp-n szoktam.. De persze mindent megteszek, amit csak tudok :)
Meg úgy általában unatkozni sem szoktam itthon. Én viszem a háztartást, főzök. Ha végzek, akkor nyelveket tanulok, olvasok, filmeket nézek, biciklizek.
Angol nyelvvizsga most a célom :))
A zizzent válaszoló vagyok, és 56 éves.
Ezért (IS) nehéz a számítógépes tanfolyam, de nem volt más.
Nyugdíjas klubba meg inkább nem, mert téma: unoka, betegségek, főzés. ÉS: énekelnek: síííírós nótákat.
Inkább a macsek...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!