Mit tegyek, annyira rossz az életem?
Vannak napok mikor csak a plafont bámulom és az élet értelmén gondolkodom, és azon rágódok, hogy engem miért használ ki folyton mindenki. Egy személy sincs ezen a földön akinek fontos lennék.
21 éves vagyok és srácként, azon filozom hogy lehetek hülye, lassú, gyenge felfogású... Elhatározok dolgokat, hogy tanulok de folyton találok kifogást és nem tanulok. Sokszor annyira el gondolkodom, hogy tovább megyek az úton a bolt helyett...
Csajokat nézek ki akiket naponta, hetente látok és azon gondolkodom, hogy mi lenne ha ő lenne az első igazi barátnőm...
Sajnos az első az kihasznált és aztán eldobott mint egy zsebkendőt(két évig rágódtam rajta, de túl tettem magam rajta).
A család is zűrös, megbízhatatlan, a ház Úgy néz ki mint egy putri... Nőt ide kizárt, hogy hívok túlontúl szégyellem.
Te választanál magad mellé olyan embert aki olyan mint te? Barátkoznál vele? Ha nem a válaszod, akkor gondolkozz el miért nem, de amíg lenézed magad (a hülye, lassú, gyenge felfogású szavaidból nekem legalábbis ez jött le) és amíg nem szereted magad addig ne is várj változást. Amiket leírtál az mind olyan dolog amin lehet változtatni. Tudatlannak érzed magad? Ülj le és tanulj és addig ne kelj fel a székről amíg nem tudod felmondani magadnak. Túl nagy a csábítás az egész napos semmittevéshez, igaz? Hát a jó hír az, hogy te döntesz, hogy leülsz e tanulni vagy inkább egész nap csak kerülöd a tanulást és aztán este amikor az ágyba fekszel akkor megint ezen agyalsz, hogy "jajj bárcsak tanultam volna". Próbáld ki úgy, hogy naponta egy órát tanulsz, vagy olvasol. És akkor most jöjjön a csajozós téma, amire ugyanazt a kérdést tenném fel neked amit a levelem elején. De akkor mégis mit is csinálj hogy boldogabb legyél ? Szeresd magad, mert mindenki csak annyi szeretet képes adni, amennyire saját magát szereti. Olvass, járj el futni, tanulj, báááármit ami boldoggá tesz. És öhmm...amúgy kit érdekel, hogy kihasznált az első barátnőd? Ami ha jól értelmeztem alsó hangon két évvel ezelőtt volt. Hát van ilyen. Mással is előfordult. Na hát aztán? Az élet megy tovább :) Az hogy a családod zűrös, megbízhatatlan az nem a te dolgod. Te csak magadért vagy felelős és csak az számít, hogy te mit cselekszel.
U.i.: Az élet mindig ad egy második lehetőséget, úgy hívják holnap . Remélem jól használod ki :)
Úgy látom, hogy mérhetetlen nagy szeretetéhség tölti el a lelkedet Ahhoz hogy szeretetet kaphass előbb adnod kell.
Keress meg egy akármilyen karitatív szervezetet,.ahol segíthetsz a legelesetebbeken próbálj részt venni ételosztásokon, teajáratokon állatvédők munkájában..
Itt lelki sikerélményhez és szeretethez juthatsz, és még partnert i találhatsz..Szorítok Neked hogy meg tudd tenni az első lépést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!