Van egy rossz tulajdonságom! Mindig másokhoz hasonlítom magam, és kikészítem magam azzal, hogy én egy semmi vagyok! Közben nem halad az életem, mert ezeken idegeskedek! Mit tegyek?
20 éves férfi vagyok, szinte semmihez nem értek. Van egy szakmám, de lehetetlen az elhelyezkedés. Másokat nézek, és elgondolkozom, hogy ilyen sikeres, stb.
Nagyon fontos lenne a válasz. Nincs önbizalmam és mostanában depresszió is gyötör!
Nem tetszek a lányoknak sem!
Elsősorban munkát kéne találnod. Ha a szakmádban nem tudsz elhelyezkedni, érdemes lenne egy kurrens szakmát megtanulnod. A lányok jelen helyzetben másodlagos szempont, mert ha a legjobb pasi vagy sem vonzó egy munkanélküli, önellátásra képtelen alak. Ha munkád lesz, a "semmi vagyok" érzés egy csapásra meg fog szűnni, a dolgaid meg szépen alakulnak.
Még semmiről nem maradtál le!
Sok sikert!
És egy pozitívabb gondolatmenet sem árthat. Én is ilyen vagyok alapból mint te, de én változtatok az életemen. Törkedni kell egy olyan hazugság elhitetésére magunkban ami azt állítja, hogy minden azért van, hogy nekem jobb legyen, még a rosz dolgok is tutira egy jobb élet felé sodornak még, ha nem is látom a fényt az alagút végén. A lányokról meg: állítólag azok jönnek és mennek. (majd, egy ideig)
De a lényeg az, hogy minden jól fog alakulni!
Nézd, ne csak a végeredményt hasonlítgasd össze.
Arra legyél inkább kíváncsi, hogy a másik hogyan jutott arra a szintre, amit irigyelsz, és mit tett annak érdekében, hogy elérje. És azt próbáld meg kopizni, amit ő csinált annak érdekében, hogy sikeres legyen.
Ha nem csinálsz semmit, csak hasonlítgatsz, persze hogy lemaradsz. Más addig tanul, fejlődik, gyakorol!!!
Sajnos nem tudok továbbtanulni, későn értem meg rá, hogy jó lenne tanulni. Nincs meg az elegendő pontom a felvételihez!
Már másodjára sem. De már nem sok kedvem van menni. De viszont a két év szakma alatt szinte 5 ös voltam mindenből! :)
Máris jó irányba haladsz!
Ott a mosoly a mondat végén! :D
Csak így tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!