Mit tegyek ha az életem nagyon rossz?
Szóval 16 éves vagyok.Anyával élek.Apa már nem él velünk 5 éve mert elváltak.És anya nem hall és néma is.Míg még apa is velünk élt anyának nem volt túl jó az élete.Már nincs vele de a dolgok amiket anyával művelt nem maradtak utóhatások nélkül.Szegény anya már teljesen beteg lett belül és sosem volt köztünk jó viszony emiatt.Az utóbbi időben ez még tovább romlott és már nem is beszélünk egymással mert mindig mérges rám pedig én semmit nem ártottam neki.Azt sem érdekli mi van velem és azt hiszi hogy én is olyanná válok. Kb 11 éves koromig nem is voltam a házon kívül csak suliban.Szóval ezek miatt nem nagyon bíztam senkiben és emiatt nincs társasági életem.Barátaim nincsenek.Még olyanok sem akikkel hülyülni lehet.Senki nem keres soha.Néha jó lenne ha valaki megkérdezné hogy mi van velem.Nagynénémnek és nagymamámnak köszönhetek mindent.Ha ők nem lennének abszolút úgy érezném,hogy nem is élek.De velük sem túl jó a kapcsolatom mert anya rajtuk is kitölti a mérgét és ők ezután pedig rajtam.Ez már 5 éve így megy de nem tudok mit csinálni.Hiába mondom hogy beszéljük meg mert nem akarják és ha néha sikerül lenyugodnia akkor megint kezdi előröl.Sokszor azt gondolom hogy már csak én miattam nem megy szét a kapcsolata mamával és a nagynénémmel és hogy már csak én tartom össze ezeket a kapcsolatokat Hogyan változtathatnék ezen?Hogyan legyen normális ársasági életem?
Még annyit hogy fiú vagyok.
Ki kell szakadni ebből a légkörből.
Osztálytársak által?
menj bulizni
majd találsz egy csajt akivel majd összeköltözhettek
Hasonló habitusú, vérmérsékletű, világnézetű emberekkel keresd a társaságot.
Igaz, ez egy általános érvényű igazság, de sajnos nincs jobb konkrét tanácsom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!