Lányok sz3rintetek jól nézek ki?
Figyelt kérdés
Gesztenye barna haj, ugyanilyen szem,ovális arc, kisportolt, jó tanuló,erezett kar,2021. márc. 26. 19:55
11/19 A kérdező kommentje:
9 nyilván úgy értettem hogy mivel edzek jobban látszik.
Nem.
2021. márc. 26. 20:09
12/19 anonim válasza:
Te olyan jól nézel ki, hogy már benézel!
13/19 A kérdező kommentje:
Olyan 3urv@jó hogy nem lehet flegmázás nélkül válaszolni.
Képzeljétek nem konkrét válaszra vártam hanem mondjuk arra hogy ,,nekem a szőke hajúak tetszenek de az erezett kar az bejön.,,
12 Az nem fordult meg az inteligens fejedben hogy tisztában vagyok azzal hogy belső tulajdonságot is írtam és azért írtam hogy az egyik észlény nehogy bedobja az izomagyú tusk0 kártyat?
2021. márc. 26. 20:20
14/19 A kérdező kommentje:
Hagyjuk, túl sokat vártam el a válaszokat illetően.
2021. márc. 26. 20:23
15/19 anonim válasza:
Leirtál 6 dolgot magadról, ez alapján nem lehet megmondani, hogy jól nézel ki. Ha ez nem fordul meg az "inteLLigens fejedben, még azután sem, hogy kaptál már egy pár választ, amivel ugyan ezt sugallták, akkor lehet, hogy el kéne gondolkodni.
19/19 anonim válasza:
Tök átlagos vagy,minden 3.fickó így néz ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!