Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A jehova tanúi tényleg benyeli...

A jehova tanúi tényleg benyelik az embert?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőm csatlakozott hozzájuk, minden kontaktot megszakított velem és a többi barátjával. Nincs semmi esély visszaszerezni? ez a jehivákra jellemző vagy az ő "jelleme"?

2021. márc. 24. 16:02
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%

@17:09

Rohadtul nem ezen múlik hogy mennyi esze van.

Én tudok olyan jól menő üzletember/asszony házaspárt akiket a mormonok szippantottak be.

2021. márc. 24. 17:13
 12/54 A kérdező kommentje:
lehet a mosolya mögött volt valami bizonytalanság, keserűség. Pedig én meghallgattam volna a problémáját. Na mindegy, csak remélem, hogy nem lesz problémája belőle. Nem fogom zaklatni, az ő döntése, csak rossz, hogy ennyi volt a barátságunk,...
2021. márc. 24. 17:24
 13/54 anonim ***** válasza:
61%
Te fogyatékos! Az áldozatok emléknapja olyan nap amikor megemlékeznek azokról akiket tönkre tett a szekta. PL a kiközösités miatt öngyilkosok lettek. Ha meg akarod menteni járkál utána a témának. Vannak ilyen honlapok. Általában kilépett tagok szerkeztik.
2021. márc. 24. 17:54
 14/54 SIDLER22 ***** válasza:
0%

Látom az itteniekbe is sok ész szorult. Már az elmond rólatok mindent, hogy Jehováztok. A házát meg pontosan kinek a nevére íratta? A vének nevére? Ők csak a helyi vezetők. Vagy kinek a nevére? Szóval ez hülyeség. Ha még az ember fel is ajánlaná a házát akkor egyrészt lebeszélnék róla mert Jehova Tanúi nem így működnek, másrészt meg nincs kinek a nevére íratni. A kérdezőnek a legutóbbi válaszai is arra utalnak, hogy vagy egy nagyon egyszerű falusi ember vagy egy 13 éves gyerek.

Abban viszont igazatok van, hogy csak is akkor léphet ki ha Ő is akar. Tenni ellene nem sokat tudsz. Ha értelmesebb ember akkor talán a tanításaikkal kapcsolatban beszélhetnél neki róla, hogy mit mondanak rosszul. Ha viszont kb a kérdező szintjén van akkor sokat nem csinálhatsz vele.

2021. márc. 24. 18:19
 15/54 A kérdező kommentje:
15, neked valami komoly bajod van. Sehol sem találtam ilyet.
2021. márc. 24. 18:34
 16/54 anonim ***** válasza:
84%
Azt ird be a keresobe, hogy őrtorony áldozatainak emléknapja amúgy július 26.
2021. márc. 24. 18:44
 17/54 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, hogy van ilyen, köszi. Azt hittem valaki egy rossz viccnek írta...
2021. márc. 24. 18:46
 18/54 anonim ***** válasza:
100%
Tenyleg.
2021. márc. 24. 19:35
 19/54 effre ***** válasza:
100%

14-es

Aki nem találkozott még egy szekta vaskarmaival , még véletlenül sem jelenti azt,hogy falusi vagy 13 éves gyerek lenne - az ingatlanokat illetően pedig nem egy esetről tudok én is,hogy bizony nagyonis megtörtént és a szervezet javára történt az adományozás.

Sőt,ha ezek szerint igen jól tájékozott vagy,bizonyára tudhatod azt is ,hogy a szektatagoknak a világiaktól jövő tanácsadás nem kívánatos .. -de kíváncsian várom tanácsaid,hogyan is működik szerinted az, hogy leülteted beszélgetni és sikerrel "ki is hozod" az illetőt a szektából...

2021. márc. 24. 23:25
 20/54 SIDLER22 ***** válasza:
100%

14-es vagyok.

Mivel 12 éves koromig gyülekezetbe jártam ezért van róla valamennyi fogalmam. Sajnos kihozni én még nem tudtam a Tanú rokonaimat. Próbáltam már velük beszélgetni, de amire nem tudtak válaszolni azt csak elengedték a fülük mellett. Egy darabig próbálkoztam és nem ment. De minden ember más. Valakit ki lehet hozni. Jehova Tanúi nem agymosottak. Ha nincsenek eléggé belemélyülve akkor átgondolják azt amit mondasz.

2021. márc. 24. 23:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!