Már nem megy a vita arról, hogy a Microsoft kémked utánunk, régen hallottam erről a hírről, de érdekes módon nagyon leült a téma, ennyire beszopták volna 2015 óta, akik nem értenek ehhez, hogy hamisak az állítások, komolyan van aki benyeli?
Csak szimplán megjegyzem, hogy egy közeli ismerősömmel picit átnéztük a Windows 10-ecskét és hát voltak benne érdekes dolgok. Tudom, hogy ez 2018-ban a hozzáértőknek nem nagy újdonság, de akkor is álljon meg a menet.
És még mi fizetünk nekik?
Nem lehet visszaállítani a Windows 7-et, mert beleír az MBR-be önkényesen és megnehezíti a munkáját annak, akinek halvány fogalma nincs erről?
Meg a többi amiről még most én se mtudok 3 év alatt...
FUUU...
Inkább túrógombócot.
Látom épp magaddal beszélgetsz, inkább nem is zavarlak. :)
Nézd.. személy szerint rühellem a Win10-et (nem csak a "kémkedése" miatt), de azért ilyen agresszív hisztit nem kéne levágni.
Az pedig, hogy a használattal kapcsolatos statisztikai adatokkal "kémkedik" a szoftver... nem egy olyan dolog, amitől rettegni kéne.
Az MBR-be meg nem ír sokkal többet, mint akármelyik másik rendszer. Ha vissza akarsz térni Win7-re, beteszed a telepítőt, bebootolsz róla, leformattálod a C:-t, és felrakod rá a Windows 7-et. Ennyi. Senki és semmi nem tiltja meg, hogy megtedd.
És igen, az emberek ezért fizetnek. (Már aki fizetett érte.) Mert ér nekik annyit a rendszer, érnek annyit a szolgáltatásai, hogy pénzt adjanak érte.
De léteznek ingyenes oprendszerek is. Egy Linux Mintet tök ingyen felrakhatsz, és senki nem fog "kémkedni" utánad.
Mégegyszer mondom: nekem sem tetszik a Win10. De háborgás helyett létezik megoldás is, ha nem szeretnéd használni.
"Már nem megy a vita arról, hogy a Microsoft kémked utánunk"
Nincs vita. Kémked. Értelmes ember nem vitatja, a többi meg elvan magában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!