A nagyobb gyerekes anyukák miért hivatkoznak a terhességre ha a túlsúlyukról van szó? Miért nem vallják be, hogy lusták és szeretnek zabálni?
50
Még mindig 55 kiló vagyok, és még mindig védem a dagikat. :)
Te emberileg nulla vagy sajnos, 50, meg 80 kilósan is.
44, tudod van a nő és a Nő. Próbáltam írásképileg is jelezni, de úgy tűnik, egy moszatnak akartam bemutatni Zarathustrát. Egyébként az általad említett szabály nem létezik. Gyakorlatilag nincs olyan általánosítás, ami társadalmilag mindenkire kivetíthető. "Mi nők." Édes, nem a Story magazinból kell érvrendszert építeni, mert így jársz. Vagy ha ilyesmi jár a fejedben, gyanítom inkább férfi lehetsz, mert minden nő tudja, hogy nincs olyan általános érvényű szabály, hogy mi nők. Érvelési hibádat illusztráltam, de gondolom a szolis egyetemen ilyesmivel nem fáradtak.
Hiába ismételgetitek ugyanazt az ostobaságot, van sok igényes kismama, ők biztosan nem csüngenek rá ismerősökre, hogy a súlyukról meg az elszúrt életükről beszéljenek. Itt hagylak titeket, borogassátok egymás lelkét, hogy TÉNYLEG nem ti tehettek sem a testetekről, sem a gyenge intellektuális vértezetetekről, semmiről. Én inkább tanulok, nemsokára vizsgázom, reggel pedig vár a Margitszigeten a napfelkelte a kedvenc futócipőben. Bevallom: ezekről ÉN TEHETEK :P Jó étvágyat a vacsihoz röfik!
51, közhelygyűjtemény helyett tankönyveket kellett volna forgatni, így sajnos nagyon lakótelepi a style :)
Bocs, téged csak most vettelek észre, de nagyon szórakoztató, ahogyan a mindenegybenblogon látott pajtabölcsességekkel próbálsz "érvelni". Plebsz...
Jó étvágyat a vacsidhoz szafaládé!
#51 21.11 ezt nem hiszem el, én is 55 kiló vagyok és pont most készültem megírni ennek a kamus provokátor pasinak 😂😂😂
Na akkor most együtt küldjük ezt neki:
rööööffffff 🐽🐽🐽🐽🐽🐽🐽🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!