A nagyobb gyerekes anyukák miért hivatkoznak a terhességre ha a túlsúlyukról van szó? Miért nem vallják be, hogy lusták és szeretnek zabálni?
"Az ő élethazugságukat miért kellene nekem leépítenem?"
Nem tudjuk, te rugózol ezen. Ki nem fossa le magasról, ha valaki más hülye? Miért érdekel ez téged? Az szar lehet, ha nincs egy értelmes társaságod, de eléggé eltúlzott reakció ez. Akkor kéne elfelejtened, amikor hátat fordítasz nekik, nem még ezen idegesíteni magad külön.
Birom mikor a “barati társaságba” olyan emberek tartoznak, akiket nektek fetetlenul szembesiteni kell. Van ket jo baratnom is, mindketten szedtek fel sulyt, el is mondjak, hogy nekik nincs ra idejuk, energiajuk a gyerek miatt hogy leadjak.
Es mit csinalok en a tortenetben? Semmit. Tudjak, hogy sulyt szedtek fel, de nem zavarja oket annyira, hogy leadjak. Nekem miert is kene belepofaznom akkor? Nem a Monika show-ban vagyunk.
Szepen bologatok, es annyit mondok, ertem. Mert ha neki ez nem megy, akkor nem megy az en unszolasomra sem, sot, csak elfordul tolem, mert nem ertem meg őt. De mivel en szeretem oket, nem bacakodok feleslegesen. Ha lesz energiajuk, ugyis maguktol lesz, vagy a ferjuktol, esetleg egy influencertol. Nekem nem az a szerepem, hogy fogyasra birjak akarkit is. Meg a gyereknevelesbe is jobban bele lehet szolni, mint egy nő sulyaba.
22, szerinted engem megmozgat az igénytelenségük? Miért hoznék én szóba ilyesmit? És itt baromira nem arról van szó, hogy beismerik, hogy nekik ez nem fontos és kész, csak ahhoz tudni kellene értelmezni 3 sort :D
23, te sem tudsz értelmezni. Nem fogok mindent 5x leírni azért, mert anyukátok nem vitt titeket gyógypedagógiai fejlesztésre.
Sajnos ebben az országban az emberek nagyon nagy része el van hízva.
Mindenki mind rá valami indokot de a 90%uk azért kövér mert lusta, akinek meg tényleg betegsége van az általában próbál tenni az egészsége érdekében. (én mindig csak olyanoktól hallom, az “indokokat” akik 0-24ben csak zabálnak és még a szomszédba is kocsival mennek, azok az ismerőseim akik meg valamilyen betegségben szenvednek odafigyelnek az étkezésre és/vagyorvosi segítséget kérnek)
Nem azt mondom amúgy, hogy minden nőnek 40 kgnak kell lennie, valamint a férfiakra is vonatkozik, hogy igényesebbnek kéne lenniük a saját testükkel kapcsolatban (nem együtt növeszteni a kismamával a pocakot a terhesség alatt).
De jó lenne ha lehetne pontozni a kérdezőket.
Mit foglalkozol idegen emberek testével és életével? Neked még tehénke se jut, az a bajod. Mert hogy (senkinek se kellő) férfi vagy, az nem kétséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!