A nagyobb gyerekes anyukák miért hivatkoznak a terhességre ha a túlsúlyukról van szó? Miért nem vallják be, hogy lusták és szeretnek zabálni?
Abszolút nem érdekel, hogy mit inszinuálsz ide. Ha egy férfi lennék, akkor lehetne a szemembe hazudni egy olyan témában, amit nem én kezdeményeztem és alapvetően az ember nem egy félidegennel beszél meg? Mondd, ismered te a logika szó jelentését?
Egyébként normálisan kinéző anyukák tömegével láthatók, ma voltam sétálni a Margitszigeten, rengeteg csinos anyuka volt kisgyerekkel. Abszolút nem nagy dolog és hogy is lenne az, amikor alapvetően egy elfogadható állapothoz nem kell más, csak minimális kitartás. Vagy ha valaki olyan emberi szinten van, hogy ennyire sem képes önmagáért, a gyerekéért, akkor nem kell mást beetetni azzal, hogy neki mi miért nem megy. Ki lehet menni egy szép tavaszi napon a Margitszigetre vagy a Városligetbe és meg lehet nézni ezeket a Nőket. Mert nekem egy Nő ilyen: odafigyel magára és tisztában van a felelősségével.
Egyébiránt tegnap futottam a Margitszigeten, milyen érdekes, család és tanulás mellett is belefért, de úgy látszik egyeseknek ez olyan elképzelhetetlen csoda, hogy rögtön "férfit" kiáltanak. Tudod a társadalom értelmesebb felének ez nem csoda és nem olyasmi, amit kitesz az ablakba, egyszerűen a normál gyakorlat. Csak ehhez ki kellene vakarózni a lakótelepi látásmódból :)
Egyértelműen férfi provokátor vagy. Mi nők nem osztályozzuk egymást és írunk ilyen nyomi szövegeket más nőkről mint te. Bocs, Nőkről, nagybetűvel (*facepalm*)
Te "másoddiplomás" csodanő(?)...
" A barátnőim mind talpraesett, képzett, igényes nők."
OK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!