A srácok miért mernek mindenhova odahugyozni?
Figyelt kérdés
Nem felnek hogy meglatjak oket? Pl ha valaki meglatja oket lese szarjak miert?2021. febr. 14. 21:34
51/55 anonim válasza:
Szerintem nem kellene minden srácot/férfit egy kalap alá venni, mintha mindenki ezt csinálná.
Én is igyekszem "úriember" maradni, de ha már nem tudom visszatartani, s sehol sincs wc akkor tényleg azt nézem hol tudom elintézni. Jobb, mint ha behugyoznék vagy nem innék semmit, s rosszul lennék, minthogy az utcán kelljen elintéznem a kis dolgom. Persze akadt már rá példa, de mindig törekedtem, hogy senki ne lásson, és lehetőleg oda, ahol azért kisebb lesz a "következmény". Ilyen például egy bokor.
52/55 anonim válasza:
Ők mindenhova odahuggyuznak, mi meg néha behuggyozunk, amikor röhögünk. Nem tom melyik a jobb. De sztem az övüké gázabb, mer direkt csinálják.
53/55 anonim válasza:
#52:
Jól van, tanulj meg írni, tehenészlány. 🤣
54/55 anonim válasza:
Mert nem szégyenlősek, na meg a szükség nagy úr.
55/55 anonim válasza:
Mert mi menők vagyunk, megtehetjük. Evolúció adta jogunk. Volt olyan is, hogy odafostam a járdára. Megtehetem! 29/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!