A srácok miért mernek mindenhova odahugyozni?
Figyelt kérdés
Nem felnek hogy meglatjak oket? Pl ha valaki meglatja oket lese szarjak miert?2021. febr. 14. 21:34
21/61 anonim válasza:
Kedves út... fujjjj szegyen. 😂😭
22/61 anonim válasza:
Mindig mertem pisilni akárhol is vagyok.Nem érdekel ki lát.De ez már akkor van ha annyira kell hogy szinte megindul a gatyámba és nem pisilhetek be.
23/61 anonim válasza:
Szerintem az utcai vizeles, az elsosorban magamutogatas. Szexualis elvezetet nyujt, hogy meglathatjak. Es a vizeles valojaban csak a mutogatas fedezesere szolgal. Mert olyan nincs hogy valakinek allandoan az utcan kell vizelnie. Erdekes, hogy nekem 10 evente egyszer fordul elo, hogy ilyen kellemetlen helyzetbe kerulok, masoknak meg naponta.
24/61 anonim válasza:
Én az egyik kezemmel fogom a fszt, a másikkal meg diszkréten kitakarom, és ezt is olyan helyen csinálom, h még véletlenül se láthassák meg, de ha meglátják, akkor sem fognak fszt látni.
25/61 anonim válasza:
Ha valaki meglát miért kellene aggódnom, még soha sem támadtak meg. Én sem tenném egy vizelő emberrel.
26/61 anonim válasza:
Csak péniszirigy vagy kérdező. Valld be :P
28/61 anonim válasza:
Én nem merek.Besz4ri f4sz vagyok.
29/61 anonim válasza:
#29 én is inkább odaszarok akkor már
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!